Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Változó árlisták 2020. március 20-tól

2020. március 19.
A hirtelen megváltozott devizaárfolyamok miatt 2020. március 20-tól a Young B.T.S. Kft is ármódosításra kényszerül.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a rendkívüli devizaár változások miatt 2020. március 20-tól módosítjuk viszonteladó árlistáinkat (csak a felületre belépés után olvasható) és webshop árainkat egyaránt (viszonteladói és végfelhasználói felületen is).


Felhívjuk a figyelmüket, hogy árlistáinkban feltűntetjük, hogy az árak a Magyar Nemzeti Bank közzététele szerinti milyen EUR illetve USD maximális árfolyamig érvényesek. Ezt kérjük, hogy vásárlásaiknál, rendeléseiknél fokozottan vegyék figyelembe!


Kérjük Önöket, hogy projekt típusú és egyedi ajánlatot igénylő munkák esetén vegyék fel kapcsolatot az adott termékhez, gyártóhoz tartozó termékmenedzsereinkkel.

További híreink

Tájékoztatás a rendkívüli helyzet miatti ügymenetről - FRISSÍTVE: 2020. március 17. 16.30
2020. március 17.
Az elmúlt napok eseményei mindenkit aggodalommal töltenek el. Szeretnénk ugyanakkor biztosítani és megnyugtatni Önt, hogy Young B.T.S. Kft. mindent megtesz ügyfelei zavartalan kiszolgálásáért. Ezt a hírt folyamatosan frissítjük!
Panasonic Mobile Softphone: home office telefon Panasonic megoldással!
2020. március 16.
A Panasonic vállalati telefonrendszert használók sem maradnak hazavihető softphone megoldás nélkül! A Panasonic Mobile Softphone az ő eszközük!
ALE RAINBOW: TÁVMUNKÁRA TERVEZVE!
2020. március 14.
Elképesztő gyorsasággal kell kisebb-nagyobb vállalatok tíz és százezreinek átállni a napokban távmunkára, home office-ra szerte az országban és a világban. Az Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow rendszere sokuknak kínálhat azonnali hatékony megoldást a vezetékes telefónia exportálására, mivel ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása