Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Változó kiszállítási díjak márciustól!

2021. február 10.
Az elmúlt hónapokban a szállítmányozási piacon folyamatosan emelkedtek az árak a felfokozott kereslet miatt. Logisztikai partnereink díjváltozásaihoz cégünk is kénytelen volt alkalmazkodni.

2021. március 1-től az alábbi kiszállítási listaárak érvényesek visszavonásig végfelhasználói (B2C, Business to Consumer, azaz üzleti feladótól az egyéni címzettig) vásárlás esetén:

Felhívjuk szerződéses viszonteladóink figyelmét, hogy – szerződésüktől függően - továbbra is igénybe vehetik a kiszállításra vonatkozó kedvezményüket.
Álló rack szekrények szállítása minden esetben raklapos kiszállításként történik. 26U-tól kisebb rack szekrények szállítási díj kalkulációját a fenti táblázat tartalmazza.
A még precízebb ügyfélkiszolgálás érdekében továbbra is elérhetők ExpressOne szállítmányozó partnerünk kiegészítő szolgáltatásai:

 • Utánvétes csomagok esetén bankkártyás fizetési lehetőség (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, V-Pay)
 • Címzett előértesítés (SMS, e-mail)
  • Tájékoztató üzenetet küldünk a kiszállítandó küldemények címzettjeinek, amellyel felhívhatjuk figyelmét, hogy mikor számíthat csomagja érkezésére, amennyiben a feladó ezt a szolgáltatást megrendeli. Az információt a címzett megkaphatja e-mailben vagy akár sms-ben is (opcionális) . (Amennyiben a szolgáltatás megrendelése ellenére nem működik az értesítő, keresse logisztikus munkatársainkat).
 • Rugalmas kézbesítés (a ExpressOne B2C ügyfelek számára elérhető szolgáltatás)
  • lehetőséget biztosít a címzetteknek a kézbesítési adatok egyszeri módosítására, ezáltal kedvező módon alakítható a kiszállítás időpontja vagy helye
  • leegyszerűsíti a kommunikációt a futárszolgálat és a címzett között
  • módosítási lehetőségek: későbbi kiszállítási dátum kérése, új kiszállítási cím megadása, megjegyzés küldése a futárnak
 • Csomagpont hálózat
  • A feladást követő 24 órán belül csomagpontra kerül a küldemény (a munkanapokat figyelembe véve), amely ezt követően tetszőleges időpontban átvehető a kért helyszínen
  • Több mint 160 csomagpont országszerte

Az árak változásával kapcsolatos további információkért, továbbá egyéb egyedi igények esetén kérjük keressék logisztikai munkatársainkat:

Bagi Éva
logisztikai menedzser
bagi.eva@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2601

Szőke Árpád
ügyfélszolgálati és logisztikai munkatárs
szoke.arpad@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2680

További híreink

Startol a jövő 2N beléptetője!
2021. február 9.
Új beléptetőrendszer technológiát mutat be a 2N. Online élő adásban rántják le a leplet a 2N eszközök új generációjáról.
Rövidített nyitvatartás - 2021. február 19.
2021. február 8.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. február 19-én (péntek) a szokásostól eltérően 8.00-12.00 közt tartunk nyitva. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
We are looking for a Network Engineer
2021. február 1.
Young B.T.S. Kft. is an ICT/Network product distributor company with 30 years presence on the Hungarian market. It is located in Budapest. In order to strengthen our market position we are looking for an enthusiastic network engineer.
TörlésKijelöltek összehasonlítása