Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Változó szállítási díjak

2023. január 25.
Bizonyára tapasztalták már, hogy a szállítmányozási díjak az utóbbi időben valamennyi szektorban jelentősen emelkedtek. Sajnos mi is úszunk az árral, saját díjaink emelése is elkerülhetetlen a piaci viszonyok miatt.

Az utóbbi időben a szállítmányozási díjak jelentősen emelkedtek valamennyi szektorban. Ennek oka több tényező együttes hatása, köztük az üzemanyagár közismert növekedése. Bár ezeket a tényezőket mi nem tudjuk befolyásolni, ezért kénytelenek vagyunk változtatni szállítási díjainkon. A változás 2023. február 1-én lép hatályba, melyet a következő linken lehet elérni honlapunkon. (megtekintéséhez be kell lépni a honlapra)
Szeretnénk kiemelni, hogy jelen áremeléssel a továbbiakban is kedvezményes áron biztosítjuk a termékek kiszállítását vevőink részére!
Természetesen a telephelyi átvételünk továbbra is ingyenes, Önnek vagy a megbízott szállítmányozójának.

Megértésüket köszönjük!

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Egy kis szünet: január 27-én zárva leszünk
  2023. január 22.
  Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk 2023. január 27-én (péntek) ZÁRVA tart. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállítások tervezésénél vegyék figyelembe ezt a dátumot. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.
  Változó ünnepi nyitvatartás
  2022. december 6.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy nyitvatartásunk a következőképp alakul decemberben és új év első napjaiban.
  Panasonic – Változó gyártói garancia
  2022. október 26.
  Kiadta a Panasonic a megszűnő telekommunikációs üzletág legújabb garanciális feltételit, melyből kiderül, hogyan szigorodnak a feltételek a hátralévő időszakban.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása