Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Világújdonság kaputelefon beltéri egység: 2N Indoor Talk

2018. szeptember 13.
Csodálatos kistestvért kapott a reddot dizájn díjas, prémium megoldásokat biztosító 2N beltéri egység, az Indoor Touch. Itt az Indoor Talk, amely egyedi megjelenésével, könnyű telepíthetőségével és kezelhetőségével rendesen odapörköl a hasonló árfekvésű versenytársaknak, miközben tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz.

A termék már első látásra maradandó esztétikai élményt nyújt, amelyet üvegfelületével és a mögötte elrejtett ikonok feltűnő háttérvilágításával éri el. A csinos külső emellett kimagasló belsőt is takar. A 2N különös hangsúlyt fektetett a legmagasabb minőségű audio komponensek kiválasztására. Így amikor az ajtónk előtt becsöngető látogatókkal beszélünk, olyan érzetünk támadhat, mintha közvetlenül mellettünk állnának vendégeink, nem az ajtóban.

Jellemzők és előnyök

Luxus dizájn és anyagok

A 2N Indoor Talk az otthonok dísze. Üvegből és más kiváló minőségű anyagokból készült, a vékony készülékház csak 10 mm-t kiemelkedik ki a falból.

Ahogy Önnek a legkényelmesebb

Beállíthatjuk az ikonok háttérvilágításának szükséges intenzitását, 10 csengőhang közül választhatjuk ki kedvencünket, vagy élvezhetjük a csendet és a békét azáltal, hogy a "Ne zavarjanak" üzemmódba állítjuk a készüléket.

HD minőségű hang, nagy hangerő

A 2N Indoor Talk HD audio codec-et és innovatív hangszóró-kimenetet biztosít, amely lehetővé teszi nagy hangerőt és kiváló hangminőséget.

Precíziós telepítődoboz

A speciális fali rögzítő egység lehetővé teszi, hogy finoman elforgassuk és pontosan vízszintbe állítsuk a beltéri egységet a telepítés során.

Lakáson belüli hívások

A készülék beltéri beszélgetésekre is használható, a lakásban elhelyezett további 2N beltéri egységek hálózatba köthetők és ezáltal más helyiségek és más lakások is elérhetők, felhívhatók az ott tartózkodók.

Csengő gomb támogatás

Könnyedén csatlakoztathatja meglévő bejárati csengőjét 2N Indoor Talkhoz.

Gyerekzár

Könnyen megakadályozhatja, hogy gyermekei véletlenül idegeneket engedjenek be otthonukba játék közben. Egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a megfelelő gombokat a gyerekzár aktiválásához.

"Ne zavarjanak" mód

Bekapcsolhatjuk a "Ne zavarjanak" módot a csengőhang egyszeri vagy előre beállított időközönként történő kikapcsolásához. Ez az opció különösen ajánlott, ha abszolút békét és nyugalmat szeretnénk.

A 2N Indoor Talk-ot a 2018 szeptember 18-án indítja világkörüli útjára a gyártó. A Young B.T.S.-nél már lehet rendelni bevezető, kedvezményes áron, az alábbi termékoldalakon:

2N Indoor Talk - 91378401 - beltéri egység, fekete

2N Indoor Talk - 91378401WH - beltéri egység, fehér 

Ha kérdése van, hívja bátran 2N termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36(30)819 2647

További híreink

UNV kereskedelmi tanfolyam: kamera GDPR infókkal kibővítve!
2018. szeptember 10.
Jó hír a 2018. szeptember 25-ei UNV kereskedelmi tanfolyam (UNV, Planet, 2N) után érdeklődőknek, hogy az oktatáson az eredeti programon felül az FL Control biztonságtechnikai cég vendégelőadójától is rengeteg hasznos információ tudható majd meg a kamerákkal kapcsolatos GDPR szabályozásról és ...
Kábelcsatorna-rendszert dobott piacra az Excel
2018. szeptember 10.
Az Excel Networking nem csak a különféle informatikai kábelek terén nyújt világszínvonalú megoldásokat és termékeket, de idén tavasszal mutatta be professzionális, komplett kábelcsatorna rendszerét is, az Enbeam Fibre Trunking System-et, amellyel megbízható, átlátható, könnyen hozzáférhető, ...
2N integráció a Genetec Security Centerrel
2018. szeptember 6.
A Genetec™ tanúsított technológiai partnereként a 2N termékek felhasználóinak lehetősége nyílik, hogy a Genetec™ Security Center három fő moduljával közvetlenül összekapcsolják az IP intercomjukat, a hozzáférési egységeket és a SIP audio termékeket. A modulok integrálása egyedülállóvá teszi a ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása