Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Viszlát GSM adapterek! Megszűnő 2N termékek és választható utódaik

2021. július 23.
Világszerte évek óta szolgálják a cégeket a vezetékes telefonok helyettesítésére, valamint adat-, SMS- és faxátvitelre a 2N GSM adaptereket. A technológia azonban rohamosan fejlődik, és ezzel együtt a piaci helyzet is változik. A gyártó eljöttnek látta az időt, hogy búcsút mondjon ezeknek az eszközöknek. Aggódni persze felesleges, maradt alternatív megoldás.

A 2N bejelentette, hogy megszünteti a 2N EasyGate GSM és 2N EasyGate Pro GSM eszközei értékesítését. Helyettük már csak a 2N EasyGate Pro UMTS és 2N EasyGate Pro UMTS, Akku(+) marad a kínálatban. Ezek nem csak a GSM hálózatot támogatják, de ezen felül a UMTS-t is. Így ha a GSM-hálózat nem elérhető, vagy a jel gyenge, egyszerűen az UMTS-hálózatra váltanak. Mivel a faxok is egyértelműen a kihalás útjára léptek, ezért alternatív termék nélkül megszűnik a 2N EasyGate Fax értékesítés is.

A 2N VoiceBlue Next 2xGSM és 2N VoiceBlue Next 4xGSM eszközöket is kivonják a piacról, alternatívaként a 2N VoiceBlue Next UMTS adapterek maradnak. Az előző esethez hasonlóan ezek is ugyanazt a GSM-hálózatot támogatják, mint a megszüntetésre kerülő eszközök, és ha nincs GSM-jel, akkor az UMTS-hálózatot használják. Minden más funkció változatlan marad.
A legendás 2N StarGate és 2N BlueTower értékesítésével is végleg felhagy a gyártó a piac fejlődés miatt, hiszen 20 évig volt a portfólió része ez a technológia. Egyelőre ezekre a termékekre még nincs utód.

A megszűnt adapterek a gyártói készlet erejéig forgalmazza a Young B.T.S. Kft. is. Ha szeretné valaki még használni egy készülő projektjében, siessen és rendelje meg őket minél hamarabb termékmenedzserünktől:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Születésnapi 2N ajándék! - Ingyenes hívások intercom-ról mobiltelefonra akár 3 évig
  2021. július 12.
  Idén 30 éves a 2N, és ebből az alkalomból minden új intercom beltéri egység vásárló egy-egy 2N Mobile Video kredit voucher-t kap ajándékba.
  „We Team” - Chatkommunikáció egyetlen rendszerben
  2021. július 9.
  A chatbotok, chatfelületek ipari hasznosítása kommunikációs rémálmot hozott az ügyfélszolgálatoknak. A különböző céges social média és egyéb chat programokon keresztül érkező egyre gyakoribb ügyfélmegkeresések gyakran elkallódnak, a beszélgetések nem kellően kontrolláltak, nem kerülnek be a CRM ...
  Ügyfélszolgálati munkatársat keresünk!
  2021. július 5.
  A Young B.T.S. Kft logisztikai csoportjába keres ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT. Ha precíz, alapos, a problémákat megoldani szerető, munkádra és környezetedre is egyaránt igényes vagy, továbbá távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és ...
  TörlésKijelöltek összehasonlítása