Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

„We Team” - Chatkommunikáció egyetlen rendszerben

2021. július 9.
A chatbotok, chatfelületek ipari hasznosítása kommunikációs rémálmot hozott az ügyfélszolgálatoknak. A különböző céges social média és egyéb chat programokon keresztül érkező egyre gyakoribb ügyfélmegkeresések gyakran elkallódnak, a beszélgetések nem kellően kontrolláltak, nem kerülnek be a CRM rendszerbe, így nem tudja a kereskedő, mit kommunikált az ügyfélszolgálat és fordítva. A JUSAN erre a problémára fejlesztette ki a WeTeam-et.

A JUSAN WeTeam egy felhőben működő contact center, amely lehetővé teszi, hogy a különböző forrásokból (WhatsApp, Facebook, Twitter, webes csevegés) érkező chatüzeneteket, valamint a videót egyetlen felületről kezeljék.
A WeTeam gondoskodik arról, hogy a contact centerbe érkező üzenetek az ügyfélspecifikus elosztási szabályok szerint a megfelelő csoportokhoz (például a közvetlenül a kereskedőkhöz) és ügyfélszolgálati munkatársakhoz kerüljenek továbbításra. Az ügyfélszolgálatos az értesítéseket és üzeneteket az asztali vagy mobilalkalmazáson kapja meg, és azonnal válaszolhat. A többcsatornás, egységesített chatkommunikációval magasabb szintre emelhető az ügyfélelégedettség.

Melyek a WeTeam legfőbb előnyei?

  • Optimailzálás: A contact center költségeinek és erőforrásainak optimalizálhatók a WebRTC technológiának és a különböző csevegési csatornák egyidejű kezelésének köszönhetően.
  • Növekedés: A WeTeam növeli a cég imázsát és prémium élményt nyújt azoknak az ügyfeleknek, akik bármikor és bárhol kiszolgálást szeretnének.

  • Javítás: Az azonnali és személyre szabott figyelem, amelyet az ügyfelek kapnak, amikor professzionális közösségi hálózati csatornákat használnak, lehetővé teszi a WeTeam számára, hogy nagymértékben javítsa elégedettségüket és hűségüket cégünkhöz.
  • Multi-csatorna és multi-platform működés: A WeTeam lehetővé teszi az ügyfélszolgálat mobilitását, és lehetővé teszi az üzenetek és a videóhívások egyidejű kezelését bármilyen eszközről (PC, tablet, mobil), bármikor és bárhonnan.

  • Programozhatóság: programozható képernyő, amely valós idejű tevékenységszámlálókat jelenít meg, megjeleníti a sorban lévő csevegéseket és e-maileket, az ügyfélszolgálatos tevékenységét, a várakozási időt, a folyamatban lévő beszélgetéseket, a befejezett beszélgetések számát és a napi statisztikákat.

  • Analitika: Statisztikák készíthetők, amelyek lehetővé teszik a rendszeren áthaladó összes adat nyomon követését és lehetővé teszik a munkaterhelés megtervezését.

  • Kommunikáció videóhívással: WebRTC technológiával a kiválasztott ügyfelek és ügyfélszolgálatosok között.

A WeTeam-mel kapcsolatos részletes információkért, integrációs lehetőségekről és további JUSAN contact center megoldásokkal kapcsolatban keressék JUSAN termékfelelősünket:

Nagy Krisztián
termékfelelős/technikai támogató
nagy.krisztian@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2649

További híreink

Ügyfélszolgálati munkatársat keresünk!
2021. július 5.
A Young B.T.S. Kft logisztikai csoportjába keres ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT. Ha precíz, alapos, a problémákat megoldani szerető, munkádra és környezetedre is egyaránt igényes vagy, továbbá távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és ...
Advantech - Ipari IoT megoldások webinar
2021. június 30.
Megérkezett kínálatunkba az Advantech! Webinárunk során betekintést nyújtunk a márka egyedi, specifikus megoldásaiba az intelligens IoT rendszerek, Ipar 4.0, biztonságtechnikai hálózatok és számos egyéb kulcsfontosságú felhasználási területen.
Megérkezett az Advantech! - Erősítünk IoT-ben
2021. június 30.
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy immár felkerült képviselt márkáink közé az Advantech Corporation, a világ egyik vezető hardver gyártó márkája, akinek IoT megoldásait mostantól Focus Channel Partnerként forgalmazzuk.
TörlésKijelöltek összehasonlítása