Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Zárva tartunk - 2022. október 15-én

2022. október 10.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. október 15-én (szombat) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!

További híreink

Kiváló ár/érték arányú PLANET switchek kis- és középvállalkozásoknak - jelenleg raktárról
2022. szeptember 28.
A PLANET Technology Corporation nem csak a legszélsőségesebb ipari körülményekre tervezi robosztus hálózati termékeit, de a hagyományos kis- és középvállalkozások (KKV) számára is kiváló ár/érték arányú switcheket gyárt a hétköznapokra. Az igazán jó hír, hogy ezek az eszközök nem csak ...
ALE Wi-Fi 6E access point-ok a láthatáron!
2022. szeptember 28.
2021 nyarán még csak beharangoztuk a Wi-Fi 6E technológiát, de egy év elteltével szépen kezdenek csordogálni az első Wi-Fi 6E kompatibilis notebook-ok, okostelefonok is. Az Alcatel-Lucent Enterprise is piacra dobja első Wi-Fi6E képes felső kategóriás beltéri access point-ját, a OmniStellar AP1451-t.
Változó 2N licencek 2022. augusztustól
2022. augusztus 1.
A 2N mindig nagyra értékeli ügyfeleit és igényeiket – akárcsak a fejlesztést, a biztonságot és a hatékonyságot. Ezért a gyártó úgy döntött, hogy jelentősen megváltoztatja és egyszerűsíti a 2N intercomok és a 2N Access Unit-ok licencelési modelljét.
TörlésKijelöltek összehasonlítása