Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

UniviewAz Uniview az IP videó megfigyelő rendszerek egyik úttörője és vezetője. A cég 3. legnagyobb szereplő IP videó megfigyelést téren hazájában. 2017-ben a Uniview a 6. legnagyobb globális piaci részesedéssel rendelkezett a világon.

Az Uniview teljes körű IP videomegfigyelési termékcsaládokkal rendelkezik, beleértve az IP-kamerákat, az NVR-eket, a kódolókat, a dekódolókat, a tárolókat, ügyfél szoftvereket és alkalmazásokat, amelyek különböző vertikális piacokat foglalnak magukban, beleértve a kiskereskedelmet, az építőipart, az ipart, az oktatást, a kereskedelmi, városi felügyeletet stb.

A gyártó nem titkolt célja, hogy világviszonylatban is vezető szerepet töltsön be a videofelügyeleti iparban, emellett professzionális, megbízható és élvonalbeli termékekeivel és szolgáltatásaival a biztonságosabb világ megteremtésére törekszik.

IP kamerák

Az Internet Protocol kamerák vagy röviden az IP-kamerák digitális megfigyelésre használt digitális videokamerák, amelyek az analóg zártkörű (CCTV) kamerákkal ellentétben számítógépes hálózaton és az interneten keresztül küldhetnek és fogadhatnak adatokat. Az UNV IP kamerái minden igényt kielégítő megoldásokat nyújtanak az egyszerű, hétköznapi projektektől kezdve a komolyabb lehetőségeket kívánó feladatokon át az ipari felhasználásig és akár egész városrészeket, nagyvárosokat behálózó kamerarendszerek megvalósításához is.

NVR-ek

A hálózati videorögzítő, Network Video Recorder (NVR) olyan szoftver, amely digitális formátumban rögzíti a videót egy merevlemezre, USB flash meghajtóra, SD memóriakártyára vagy más háttértárba. Az NVR nem tartalmaz dedikált videofelvevő hardvert. A szoftver azonban általában egy dedikált eszközön fut, általában beágyazott operációs rendszerrel. Az UNV NVR-jei, az IP kamerákhoz hasonlóan alkalmazkodnak a megoldandó feladat nagyságához, és mindig a megfelelő képességű NVR eszközök állnak rendelkezésre, legyen szó akár egy nyaraló kameráinak kiszolgálásáról, egy nagyobb irodaépület felügyeletéről vagy akár nagy kapacitású rendészeti kamerarendszerek NVR biztosításáról a nap 24 órájában.

VIDEO MENEDZSMENT SZOFTVEREK (VMS)

A video menedzsment szoftver (VMS) a kamerarendszer része, és legfőbb feladata, hogy begyűjtse a videókat a kamerákból és más forrásokból, rögzítse a videót egy tárolóeszközre és interfész nyújtson mind az élő videó megtekintéséhez, mind a rögzített videó eléréséhez. A VMS lehet egy hálózati videorögzítő és digitális videofelvevő szoftverösszetevője, bár általában a VMS kifinomultabb, és több lehetőséget kínál, mint egy NVR-be csomagolt menedzsment szoftver. Az Uniview az EZStation videó menedzsment szoftverével, két mobil kliens applikációjával, az EZStation-nel és az EZView-val, illetve az EZTools eszközkezelő szoftverével teljes, 0-24 órás felügyeletet és hozzáférést biztosít a kamerarendszer eszközeihez.
AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE PÁSZTOR ANDRÁS!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2646
E-mail: pasztor.andras@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása