Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

IP kamerák

PRO

Az UNV Pro sorozat kamerái ultra-intelligens technológiával készültek, és kiváló felhasználói élményt nyújtanak. A professzionális intelligens funkciók alkalmazásával ezek a termékek sokféle nehéz helyzetben is képesek megfelelni. A Pro sorozatú termékek kompromisszummentes megoldást nyújtanak a vállalati és projektalkalmazások számára.

PRIME

A Prime sorozat szabványos és továbbfejlesztett kamerákat tartalmaz, amelyek okos funkciókkal, magas felbontással és intelligens analitikai megoldásokkal teszik könnyebbé a felhasználók életét. A legnépszerűbb képfelbontások, mint például a 2/4/5/8MP, a teljes sorozatot jellemzik. A Prime család termékei éppen ezért kiválóak kereskedelmi épületek, parkok felügyeletére és kis projekthez is.

EASY

Ebben a szériában L sorozatú IP kamerák, Ultra 265 PoE kit-ek és Navigator PTZ dómkamerák szerepelnek. Mindegyikük Ultra 265 tömörítési technológiával rendelkezik, amelyet kizárólag a UNV jegyez. Ezenkívül kiváló teljesítményt és megfizethető árat biztosítanak. Az Easy sorozat egyszerűen telepíthető és karbantartható, így bárhol használható otthonok és kisvállalkozások számára.
AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE PÁSZTOR ANDRÁS!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2646
E-mail: pasztor.andras@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása