Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic

IP hibrid és IP alközpontok

Az NS és HTS család ötvözi magában a hagyományos technológiát az IP alapú kommunikációval és az arra épülő modern szolgáltatásokkal, így lehetővé teszi a költséghatékony, gyors fejlesztést, bővítést. Egyszerű hangüzenet kezeléssel, beszélgetésrögzítéssel (NS), hangposta rendszerrel és mobil telefon integrációval (NS) támogatja a napi működést. Javítja a munkavégzés rugalmasságát és hatékonyságát!

SIP készülékek

Olyan vezetékes és vezeték nélküli eszközök, melyek SIP protokollon kommunikálnak. Rugalmas funkciókkal rendelkezik, melyek nagy gyorsaságot és kényelmet biztosítanak a vállalati kommunikációban. Az egyszerű és költséghatékony üzleti kommunikációt támogatója.

Analóg és vezeték nélküli készülékek

A Panasonic készülékei a kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt biztosítja a kiváló vállalati kommunikációt. A DECT készülékek vezeték nélküli technológiával kommunikáló kis irodai, otthoni készülékek. Az asztali vezetékes analóg készülékek hivószám-kijelzéssel vagy hívószámkijelzés nélkül a költséghatékony irodai felhasználást támogatják.

A Panasonic modern és innovatív kommunikációs megoldásainak célja a vállalati kommunikáció fejlesztése és egységesítése, ezt pedig a termelékenységet növelő alkalmazások széles tárházával teszik lehetővé.

A Panasonic Corporation világszerte vezető szerepet játszik a fogyasztói, üzleti és ipari igényeket kielégítő elektronikus termékek széles körének fejlesztésében és gyártásában.

Folyamatosan fejlődve, innovatív elektronikai technológiák segítségével a jövőben is a termékek, rendszerek és szolgáltatások széles skáláját szeretné nyújtani, a fogyasztói elektronikai termékektől kezdve az ipari eszközökön és az építőipari termékeken keresztül a lakberendezésig.

AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE NAGY KRISZTIÁN!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2649
E-mail: nagy.krisztian@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása