Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Professzionális kommunikációs és üzenetkezelési megoldások

A biztonságot nyújtó Ascom Unite rendszer

A svéd központú Ascom Wireless Solution a Young B.T.S. Kft. magyarországi partnereként professzionális testre szabott vezeték nélküli kommunikációs és üzenetkezelési megoldások komplett portfólióját kínálja a legkülönbözőbb ágazatok számára, az ipartól az egészségügyi és büntetés-végrehajtási intézményeken keresztül a kereskedelemig és az idegenforgalomig.Nővérhívó funkciók, betegellátás megszervezése, felügyeleti rendszer optimalizálása az egészségügyben

 • Balesetet szenvedett beteg ellátásának azonnali megszervezése 
  Az Ascom Unite rendszer segítségével késedelem nélkül megszervezhető a balesetek sérültjeinek szakszerű ellátása. Már a baleset helyszínéről azonnali üzenet küldhető a fogadó kórház ügyeletére, ahol a beosztott nővér néhány gombnyomással kiértesíti az ellátó szakorvosi csapatot. Az üzenetre reakciót vár a rendszer. A folyamatnak a során az összes mozzanat időbélyeggel együtt naplózásra kerül (baleseti esemény, kiértesítés, reakció, ellátás megkezdése, stb.).

 • Folyamatos betegellátás
  Az Ascom Unite rendszer segít abban, hogy a pácien előre értesíthesse az ügyeletes nővért a panaszok jelentkezésekor. Így időben kezelhető a probléma, megelőzve a súlyosabb állapotot.

 • Intenzív osztályon fekvők folyamatos felügyelete
  Az Ascom Unite rendszerhez kapcsolódó monitorozó berendezések kritikus jelzéseit a kiértesítő oldalon azonnal megkapja a megfelelő szakorvos vagy nővér. A riasztás után azonnal megkezdheti egy felkészült csapat az életmentést.

 • A pszichiátriai osztályon dolgozók személyvédelmében.
  Az Ascom Unite rendszer mobil eszközeinek egyes típusai dőlés- és mozgásérzékelővel vannak ellátva, mely támadás esetén automatikusan riasztást küld a biztonsági őrnek. A riasztás aktiválódhat a dőlésérzékelőre, a pánikgomb megnyomására, valamint a húzózsinór kirántására. Így teljes mértékben biztosítani lehet az ápoló személy védelmét. Karbantartási, üzemeltetési folyamatok optimalizálása az iparban

 • Váratlan karbantartási események kezelése
  Az Ascom Unite rendszer segítségével megspórolható a karbantartó kiértesítésére, keresésére fordított - sokszor jelentős - idő. Váratlan gépleállás esetén azonnal üzenet érkezik az adott berendezés javítására beosztott dolgozó mobilkészülékére. Az üzenetre reakciót vár a rendszer, ami lehet nyugtázás vagy esetleg elutasítás is. A folyamat során az összes mozzanat időbélyeggel együtt naplózásra kerül (karbantartási esemény, kiértesítés, reakció, munka megkezdése, készre-jelentés stb.)

 • Folyamatos alapanyag-ellátás biztosítása
  Az Ascom Unite rendszer segít abban, hogy előre értesíteni lehessen az ellátó csoportot , ha egy alapanyag kritikus szint alá fogy. Így időben feltöltésre kerül az adagoló, biztosítva a folyamatos termelést, ezzel csökkentve a szükségtelen állásidőt. Termékváltásnál szükséges szerszámcsere esetén a gépkezelők időben fel tudnak készülni a lehető legrövidebb idejű átállásra.

 • Veszélyes helyen dolgozó munkás személyi védelme
  Az Ascom Unite rendszerhez kapcsolódó mobileszközök bizonyos típusai dőlés- és mozgásérzékelővel vannak ellátva. Veszélyes munkafolyamatokhoz (tartálytisztítás, erősáramú szerelés, tetőn végzett munkák stb.) szabályosan kirendelt minimum két dolgozó biztonsága bizonyos esetekben (pl. gázszivárgás) nincs garantálva ha egyszerre éri őket baleset. Ilyenbaleset esetén a készülék automatikusan riasztást küld egy előre definiált mentőcsapatnak.

 

Személyvédelmi funkciók, objektumvédelem, felügyeleti rendszer optimalizálása a büntetés-végrehajtásban

 • Kritikus helyzetek hatékony kezelése
  Az Ascom Unite rendszer segítségével késedelem nélkül megszervezhető minden olyan sürgős beavatkozás, amely egy büntetés-végrehajtási intézményben előfordul, legyen az a személyi biztonságot érintő esemény, napi feladatok elvégzése vagy vészhelyzetek kezelése. 

 • Személyi biztonság
  Az Ascom Unite rendszerhez kapcsolódó mobileszközök bizonyos típusai dőlés- és mozgásérzékelővel vannak ellátva.Ha az őrt támadás éri, vagy rosszul lesz, a készülék automatikusan riasztást küld az ügyeleti helyiségben (pl. őrszobában) dolgozó embereknek. A riasztás aktiválódhat a dőlésérzékelőre, pánikgomb megnyomására valamint húzózsinór kirántására is. 

 • Járőrfeladatok, objektumvédelem
  Az Ascom Unite rendszerhez kapcsolódó lokalizációs kiegészítők segítségével folyamatosan naplózható az őr mozgása - a rendszer rögzít minden lokalizációs ponton történő áthaladást. Ez megkönnyíti a járőrfeladatok adminisztrációját, és segít  egy esetleges vészhelyzet behatárolásában is.

 

Megbízható és professzionális vezeték nélküli Ascom megoldások a folyamatos és biztonságos kommunikációért.

TörlésKijelöltek összehasonlítása