Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Referenciák

Accor Hospitality Hungary

Cégünk 2008-ban kötött karbantartási szerződést a vállalattal, így immár hat esztendeje végezzük a magyarországi hotelekben a telefonrendszer üzemeltetését és frissítését. Az azóta eltelt időben többször bővítettük, cseréltük és frissítettük a használatban lévő rendszereket.

Antolin Hungary Kft.

Telefonrendszer szállítása, LAN aktív hálózat telepítése

ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt.

Több telephelyen működő telefonrendszer szállítása, üzemeltetése

Expeditors

Telefonrendszer szállítása, telepítése, üzemeltetése

Fővárosi Vízművek

A Fővárosi Vízművek Zrt. Alcatel-Lucent telefonrendszereket használt 10 évvel ezelőtt és használ most is. Cégünk már 10 éve látja el a több mint 1500 mellékből álló hálózat felügyeletét, és a 2013. év végén meghozott döntés értelmében a Young B.T.S. Kft. tovább folytathatja a munkát.

InterContinental Budapest

Az InterContinental Budapest régi rendszerét a luxushotel elvárásainak megfelelő új, minden igényt kielégítő telefonrendszerre cseréltük.

KLM

Strukturált kábelezési rendszer telepítése, IP telefonrendszer szállítása, üzemeltetése

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem régi, elavult rendszerét egy korszerű, modern technológiákat felhasználó, az épület színvonalának megfelelő alközponti rendszerre cseréltük, mely hatékony kommunikációt, a telephelyek között pedig lézeres adatátviteli kapcsolatot tesz lehetővé, valamint a 2 fő telephely között ingyenes telefonálást is biztosít.

Miele Kft.

A cégünk és a Miele Kft. közötti együttműködés több mint tíz évre vezethető vissza, a vállalat akkor kezdte el az Alcatel-Lucent telefonrendszerét alkalmazni.

Óbudai Egyetem (korábban: Budapesti Műszaki Főiskola)

Cégünk 2005-ben telepítette a Bécsi úti épületben az Alcatel-Lucent alközponti rendszerét, azóta szoros partneri kapcsolatot ápolunk az egyetemmel. 2014-től pedig a pesti és a budai telephelyeken lévő alközponti rendszer üzemeltetését és karbantartását is mi végezzük.

Progen

Telefonrendszer, WiFi hálózat telepítése, üzemeltetése

Tensi Tours

Cégünk a Tensi Tours számára a felmért igények és elvárások szerint telepítette és építette ki az Alcatel-Lucent OmniPCX Office telefonközponti rendszert, az együttműködés pedig azóta is folyamatos a karbantartási és üzemeltetési tevékenység végett.

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása