Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Tervezés, telepítés, üzembe helyezés

Nem kell gondolkodnia az általunk forgalmazott termékek telepítésének és üzemeltetésének megoldásán: ezen feladatok átvállalásával a hálózat tervezése, építése, az infrastruktúra karbantartása, fejlesztése és a felhasználóknál jelentkező technikai problémák elhárítása sem okozhat gondot a Young B.T.S. Kft.-vel.

Vállalatunk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik távközlési hálózatok és berendezések telepítésében, üzemeltetésében. Munkatársaink meggyőző szakmai tudással és felkészültséggel vesznek részt hálózatok kiépítésében, berendezések installálásában, üzemeltetési folyamatok működtetésében és szakmai tanácsadásban, IT költöztetésben.

Építse ki a megfelelő rendszert üzletmenetének sikere érdekében: ötvözze a telekommunikációs megoldásokat az informatikai hálózati megoldásokkal és a biztonságtechnikával. Kerüljön előnybe a piacon, és válasszon partnereink világmárkái közül Alcatel-Lucent, 2N, Panasonic, UNV, 2N termékeket! IT rendszerintegrációs ügyfeleink üzleti sikereit valamennyi szabványnak megfelelő, rézalapú, illetve optikai kábellel szerelt rendszereinkkel támogatjuk. Rack szekrényekkel, aktív (wifi routerek, switch stb.) hálózati eszközökkel (patch panelek, szerelvények), végkészülékekkel (IP telefonok, IP kaputelefonok, asztali telefonok, dect telefonok, hangrögzítésre szolgáló berendezések stb.) és optikai eszközökkel (routerek, switchek, Allied Telesis média konverterek stb.) biztosítjuk hálózati rendszere hosszú távú megbízhatóságát, kapacitását és komplexitását.

Hogyan segít a Young?

Megbízóink rendszereit, hálózatait megbízhatóan működtetjük, üzemeltetjük, illetve üzemben tartjuk a garanciális időn belül és azon túl is - akár szerződéses, akár eseti megbízás alapján. Így vesszük le a lehető legtöbb terhet ügyfeleink válláról.

Átvállaljuk az üzemeltetési és karbantartási feladatait az általunk forgalmazott

  • VoIP, VoWIFI, DECT rendszereknek,
  • biztonságtechnikai megoldásoknak,
  • Contact Center és számítógépes telefonálást biztosító alkalmazásoknak,
  • aktív és passzív eszközöknek,
  • egy és több telephelyes Call szerver megoldásoknak és
  • telefonrendszereknek.

Így ügyfeleinknek lehetősége nyílik arra, hogy csak azzal foglalkozhassanak, amihez igazán értenek - mi is végezzük a dolgunkat.

Mit nyújt Önnek a Young?

Minden ügyfelünk számára megtaláljuk a megfelelő módot a segítségnyújtásra a zavartalan működés biztosítása érdekében.

  • Konzultációk során tájékoztatjuk ügyfeleinket a gyártói újdonságokról, javaslatot teszünk a meglévő értékek megőrzése melletti folyamatos rendszerfejlesztésekre. Oktatási szolgáltatásunk keretén belül felhasználói és üzemeltetői szintű képzéseinkkel biztosítjuk a meglévő berendezések optimális kihasználását.
  • Szerződéses partnereink számára testre szabott szolgáltatáscsomagokat alakítunk ki igény szerinti 2-4 órás reakcióidővel, akár 7 x 24 órás rendelkezésre állással, tartalék alkatrész biztosításával - mindezt természetesen telefonos ügyfélszolgálat üzemeltetésével.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk üzemeltető munkatársaink folyamatos képzésére, így az Alcatel-Lucent, Ascom, 2N és a Panasonic közvetlen gyártói támogatásának minden előnyét szakembereinken keresztül biztosítjuk ügyfeleinknek.
  • Az üzemeltetés, a megelőző karbantartási tevékenység és a rendszerek folyamatos fejlesztése mellett a mindenkori legmodernebb szolgáltatási szintet biztosító szoftverfrissítésről is gondoskodunk.

Bízza a professzionális rendszertelepítést és üzemeltetést a szakértőinkre!

TörlésKijelöltek összehasonlítása