Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

EXCEL-Networking – Jönnek a PDU eszközök!

2024. március 18.
EXCEL-Networking kínálatunkat kibővítjük PDU (Power Distribution Unit) eszközökkel is, amelyek megkönnyítik és optimalizálják az energiagazdálkodást a szervertermekben és adatközpontokban.


Mostantól a legnépszerűbb PDU típusokat beépítjük állandó raktári kínálatunkba, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy egyetlen megbízható gyártótól szerezzenek be minden szükséges eszközt hálózatuk kialakításához és optimalizálásához, megőrizve az egységes minőséget és kompatibilitást.

  • 19" 1U PDU vízszintes: A 1U magas, vízszintes kialakításnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a rack szekrényekben. Elérhető fém házzal, SCHUKO aljzatokkal, kapcsolóval vagy kapcsoló nélkül 16A teljesítménnyel.

  • 0U PDU függőleges: A teljes magasságú függőleges elhelyezés lehetővé teszi a PDU telepítését a rack szekrények hátulján vagy oldalán, kihasználva a rendelkezésre álló teret, és optimalizálva az energiaelosztást anélkül, hogy akadályozná a szerverek elhelyezését.

  • Intelligens kapcsolható PDU, szenzoros bővíthetőséggel: Ezek a PDU típusok monitorozzák és vezérlik az energiafelhasználást, valamint támogatják a hőmérséklet- és páratartalom-szenzorokat is, lehetővé téve a környezeti paraméterek pontos figyelemmel kísérését és az azokra adott intelligens válaszokat.

 

 

Részletes információkért és megrendelésért keressen bizalommal Excel-Networking termékmenedzser munkatársunkat:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

 

További híreink

EXCEL-Networking: kisebb csomagolás, zöldebb bolygó
2024. március 14.
A jövőben változnak az EXCEL-Networking termékek esetén a megszokott csomagolási egységek és a csomagolás változása miatt a minimális rendelési egységek nőnek. Ez a változás része a gyártó fenntarthatósági törekvéseinek, és az ügyfelek kényelmét is szolgálja.
Strukturált kábelezés mérése fluke bérléssel
2024. március 12.
Aki strukturált kábelezési rendszereket telepít, vagy Excel-Networking rendszergaranciához szükséges méréshez kellene lenne szüksége műszerre, az biztosan tudja, hogy milyen fontos a minőségi mérés. Ez nem csak a megfelelő működését biztosítja, hanem a garanciális igényeket is alátámasztja. A ...
AirCheck™ G3 Pro - Wi-Fi felmérés mesteri módon a Young-tól
2024. február 19.
A Young BTS Kft. a netAlly AirCheck G3 PRO-t választotta Wi-Fi hálózati mérési szolgáltatásának megújításához, hogy ügyfeleink gyorsan és hatékonyan optimalizálhassák vezeték nélküli hálózataikat. Most bemutatjuk, hogyan segíti ez a professzionális eszköz a hibák gyors felderítését és a ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása