Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Hírek

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 46 47 48
 
Összesen 572 db
ONVIF - 2N módra
2023. november 30.
Szeretné növelni az épületbiztonságot a piacon elérhető legjobb kaputelefon funkciók felhasználásával? Piacvezető IP kaputelefon megoldásaink már most részét képezhetik bármilyen videó megfigyelési megoldásnak, az ONVIF S és T együttes támogatásával.
Új lehetőségek az Excel-Networking rendszergaranciához
2023. november 29.
Az Excel-Networking bejelentette, hogy könnyebbé tette a partnerei számára a rendszergaranciához szükséges ECP (Excel Cabling Partner) minősítés megszerzését. A minősítés biztosítja, hogy az Excel-Networking termékeket megfelelően telepítik és tesztelik, és így jogosultak a 25 éves ...
Azonnali termékkivezetés – viszlát 2N VoiceBlue Next
2023. november 7.
A SIP-es VoIP gateway-ek hosszútávú értékesítési korlátjai és egy kulcsfontosságú főalkatrész hirtelen, végleges megszűnése miatt a 2N azonnal kivezeti a VoiceBlue Next GSM adapterét.
EXCEL ENVIRON ACR ACOUSTIC – új hangszigetelt irodai rackszekrények
2023. október 31.
Az EXCEL-Networking büszkén mutatja be legújabb szekrénycsaládját, az Environ ACR Acoustic "Akusztikus irodai bútor rack 19”-t, amely tökéletes megoldást kínálnak azoknak a vállalatoknak, ahol az irodai környezet csendessége és esztétikája létfontosságú, miközben nincs lehetőség a szerverek és ...
Forradalmasított videofelügyelet: itt az ingyenes ALE OmniSwitch Milestone Plugin
2023. október 31.
A mostantól ingyen letölthető ALE OmniSwitch Milestone Plugin-nal egy új és hatékonyabb videofelügyeleti rendszerré gyúrhatók össze a kamerákat összekötő ALE OmniSwitch hálózati eszközök és a Milestone videomenedzsment szoftvere.
Új 2N Clip – Fedezd fel!
2023. október 9.
Ha olyan beltéri egységet keresel, amely lehetővé teszi számodra, hogy kielégítsd a középkategóriás igényeket, anélkül hogy nagyobb kompromisszumokat kellene kötnöd a minőség vagy a biztonság terén - akkor ez lesz az igazán megfelelő eszköz!
Okostelefon, mint céleszköz: bemutatjuk az Ascom Myco4-et!
2023. szeptember 18.
A mindannyiunk által jól ismert, lakossági igényekre gyártott okostelefonok könnyen elhasalhatnak a munka világában. Ezért biztonság, tartósság, gyorsaság, személyvédelem vagy éppen akkukészenlét terén már magasabb iskolát képviselő eszközökre van szükség, amelyek lubickolnak a sokszor mostoha ...
ZÁRVA TARTUNK - 2023. SZEPTEMBER 1-ÉN
2023. augusztus 23.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. szeptember 1-én (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
ALE Rainbow újdonságok – 2023. augusztus
2023. augusztus 23.
Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) legújabb Rainbow verziója (122-es kiadás) javításokat, teljesítményjavításokat és fejlesztéseket tartalmaz. Ezzel a verzióval a Rainbow Attendant-tal az alközponthoz kezelői alkalmazás funkcionalitást kaphatunk.
Útlezárás a Frangepán utcában: FRISS INFORMÁCIÓK
2023. július 10.
A Budapesti Közművek - FŐTÁV távhővezeték rekonstrukciós munkálatokat végez a Frangepán utcában, amely érinti telephelyünket is. A munkavégzés várhatóan 2023. szeptember 21-ig tart, és jelentős forgalmi változásokkal jár.
Új korszak küszöbén: lassú búcsú a 2N IP Vario-tól
2023. június 26.
Nehéz szívvel jelentette be a 2N, hogy jövőre beszünteti a korábban nagy sikerű 2N IP Vario értékesítését. Hosszú évek dicsősége után, melyekkel az IP interkom technológia globális trendjét elindította a gyártó, most új technológiáknak kell utat engednie.
Július 7-én zárva vagyunk!
2023. június 22.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. július 7-én (péntek) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk. Veszünk fel rendeléseket, adunk ki ajánlatokat, de áru mozgás aznap nem lesz. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 46 47 48
 
Összesen 572 db
TörlésKijelöltek összehasonlítása