Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Hírek

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 34 35 36
 
Összesen 432 db
Érintésmentes ajtónyitás 2N MOBILE KEY alkalmazással
2020. március 31.
Pár héttel ezelőtt kevesen gondolták, hogy egy egyszerű ajtónyitás is mekkora bonyodalmat jelenthet a koronavírus elleni védekezésben. Az érintésmentes ajtónyitó funkciók még mindig nem elég elterjedtek, a kódpaneles számkód bepötyögő felületeken a kórokozók pedig szabadon cserélnek gazdát. A ...
Számlázás gyorsan, egyszerűen, veszély nélkül: E-SZÁMLA
2020. március 30.
A kijárási korlátozások és járványügyi elővigyázatosság miatt a Young B.T.S. Kft. azt ajánlja, hogy kérjenek tőlünk E-SZÁMLÁT papír számla helyett azok is, akik 2019. február óta még nem igényelték.
A francia kormányzat is RAINBOW-t használ!
2020. március 26.
Lecsapott a francia államigazgatás az Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow-ra! Nem csak a minisztériumokba és a közigazgatásba szánják az ALE kommunikációs helyfüggetlen kommunikációs platformját: a francia hadügyben is gigantikus mennyiségű klienst telepítenek gőzerővel a napokban.
ALE RAINBOW Gyors használati útmutató PC-re és mobilra
2020. március 25.
Az utóbbi hetekben beélesített, home office-ra szánt Rainbow kliensek funkciói sokaknak még újdonságként hatnak. Nekik adunk most gyors használati útmutatókat, amellyel könnyebb elkezdeni a munkát.
Változó árlisták 2020. március 20-tól
2020. március 19.
A hirtelen megváltozott devizaárfolyamok miatt 2020. március 20-tól a Young B.T.S. Kft is ármódosításra kényszerül.
Tájékoztatás a rendkívüli helyzet miatti ügymenetről - FRISSÍTVE: 2020. március 17. 16.30
2020. március 17.
Az elmúlt napok eseményei mindenkit aggodalommal töltenek el. Szeretnénk ugyanakkor biztosítani és megnyugtatni Önt, hogy Young B.T.S. Kft. mindent megtesz ügyfelei zavartalan kiszolgálásáért. Ezt a hírt folyamatosan frissítjük!
Panasonic Mobile Softphone: home office telefon Panasonic megoldással!
2020. március 16.
A Panasonic vállalati telefonrendszert használók sem maradnak hazavihető softphone megoldás nélkül! A Panasonic Mobile Softphone az ő eszközük!
ALE RAINBOW: TÁVMUNKÁRA TERVEZVE!
2020. március 14.
Elképesztő gyorsasággal kell kisebb-nagyobb vállalatok tíz és százezreinek átállni a napokban távmunkára, home office-ra szerte az országban és a világban. Az Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow rendszere sokuknak kínálhat azonnali hatékony megoldást a vezetékes telefónia exportálására, mivel ...
OXO Connect mindenkinek: Cloud Connect, Rainbow tanfolyam
2020. március 10.
Jelentősen felértékelődtek az elmúlt hetekben az alternatív foglalkoztatási lehetőségeket, home office-t és távmunkát is támogató telekommunikációs és technológiai megoldások. Ennek kapcsán új Alcatel-Lucent ingyenes tanfolyamot szervezünk viszonteladóinknak április 2-án!
AMIKOR A KÉNYSZER NAGY ÚR: HOME OFFICE PILLANATOK ALATT? - egy vis maior Alcatel-Lucent megoldás
2020. március 9.
„Maradj otthon „home office”-ban!” – ez a mondat lehet az elkövetkező napok és hetek legtöbbet kimondott utasítása az alkalmazottak felé a koronavírus járvány miatt. A „home office” számos iparágban kézenfekvő megoldás lehet, de ehhez az otthoni munkahelynek sok esetben tökéletesen kell ...
Bemutatkozik az UNV PRIME II sorozat
2020. március 8.
Az UNV újragondolta PRIME sorozatát, melyet további négy alsorozatra bontott. Most a Prime II-be tekintünk be, melynek legfőbb tulajdonsága a LightHunter technológia támogatása. A LightHunter technológia és a 4MP-es felbontás kombinációjával ezek a kamerák jobb képminőséget érhetnek el gyenge ...
PATTON webinar a Young-nál!
2020. február 25.
A Young B.T.S. Kft.-vel együttműködve a Patton Electronics Company bemutatja a Patton eSBC (Enterprise Session Border Controller) portfólióját a magyar közönség számára egy webinar keretében.
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 34 35 36
 
Összesen 432 db
TörlésKijelöltek összehasonlítása