Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Hírek

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 42 43 44
 
Összesen 521 db
Goodbye! - Utolsó darabok 2N EasyGate GSM és 2N VoiceBlue Next 4xGSM-ből
2021. szeptember 15.
Beváltotta július végi ígéretét a 2N, így már nem lehet rendelni a 2N két kultikus analóg GSM adapterét. Érdemes most megvásárolni a készletünkön található eszközöket, mert ezek már tényleg az utolsó darabok! Nem kell azonban csüggedni: rendelhető alternatíva!
Aktuális nyitvatartás - 2021. szeptember 3.
2021. augusztus 30.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. szeptember 3-án (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
Ascom DECT az élőzenei koncertek szolgálatában
2021. augusztus 23.
Egyre több élőzenei előadás vagy éppen szuperprodukció tér vissza a színpadra, és ezek helyszíni menedzselése továbbra is telekommunikációs kihívás a szervezőknek. Ebben segít az Ascom DECT technológiája, amelynek használatára bemutatunk egy esettanulmányt.
Viszlát GSM adapterek! Megszűnő 2N termékek és választható utódaik
2021. július 23.
Világszerte évek óta szolgálják a cégeket a vezetékes telefonok helyettesítésére, valamint adat-, SMS- és faxátvitelre a 2N GSM adaptereket. A technológia azonban rohamosan fejlődik, és ezzel együtt a piaci helyzet is változik. A gyártó eljöttnek látta az időt, hogy búcsút mondjon ezeknek az ...
Születésnapi 2N ajándék! - Ingyenes hívások intercom-ról mobiltelefonra akár 3 évig
2021. július 12.
Idén 30 éves a 2N, és ebből az alkalomból minden új intercom beltéri egység vásárló egy-egy 2N Mobile Video kredit voucher-t kap ajándékba.
„We Team” - Chatkommunikáció egyetlen rendszerben
2021. július 9.
A chatbotok, chatfelületek ipari hasznosítása kommunikációs rémálmot hozott az ügyfélszolgálatoknak. A különböző céges social média és egyéb chat programokon keresztül érkező egyre gyakoribb ügyfélmegkeresések gyakran elkallódnak, a beszélgetések nem kellően kontrolláltak, nem kerülnek be a CRM ...
Ügyfélszolgálati munkatársat keresünk!
2021. július 5.
A Young B.T.S. Kft logisztikai csoportjába keres ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT. Ha precíz, alapos, a problémákat megoldani szerető, munkádra és környezetedre is egyaránt igényes vagy, továbbá távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és ...
Advantech - Ipari IoT megoldások webinar
2021. június 30.
Megérkezett kínálatunkba az Advantech! Webinárunk során betekintést nyújtunk a márka egyedi, specifikus megoldásaiba az intelligens IoT rendszerek, Ipar 4.0, biztonságtechnikai hálózatok és számos egyéb kulcsfontosságú felhasználási területen.
Megérkezett az Advantech! - Erősítünk IoT-ben
2021. június 30.
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy immár felkerült képviselt márkáink közé az Advantech Corporation, a világ egyik vezető hardver gyártó márkája, akinek IoT megoldásait mostantól Focus Channel Partnerként forgalmazzuk.
Aktuális nyitvatartás - 2021. július 9.
2021. június 28.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. július 9-én (péntek) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk. Veszünk fel rendeléseket, adunk ki ajánlatokat, de áru mozgás aznap nem lesz. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
Új Alcatel-Lucent Gigabit LAN switch családok belépő szintre!
2021. június 16.
Két új, egyszerű, de nagyszerű switch sorozatot jelentett be az Alcatel-Lucent Enterprise azoknak, akiknek már belépő szinten is fontos a minőség és a megbízhatóság.
2N IP STYLE - A videós intercomok új igazodási pontja
2021. június 16.
A 2N óriásképernyős intercomja már nem csak a látványterveken létezik, hanem kézzel fogható valóság, amely lenyűgöző dizájnnal és 10′′-es kijelzővel tökéletesen kiegészíti a prémium projektek bejáratait.
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 42 43 44
 
Összesen 521 db
TörlésKijelöltek összehasonlítása