Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Jogi nyilatkozatok

Kérjük, hogy a Young B.T.S Kft. weboldalának megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A honlapunk megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatban foglaltak elfogadásának minősül.

Szerzői jogok

A Young B.T.S. Kft. weboldalán szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak.

A weboldalunk tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag a Young B.T.S. Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Információk

A Young B.T.S. Kft. weboldalán közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a Young B.T.S. Kft. nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

A Young B.T.S. Kft. nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak.

Az internet biztonsága

Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

TörlésKijelöltek összehasonlítása