Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Megoldások

IP telefónia és VoIP rendszerek

Beszéljen IP telefonokkal, használja ki az IP hálózat által biztosított előnyöket a hang továbbítása (VOice over IP) során is. Az analóg vagy ISDN hálózatokkal szemben - akár régi analóg eszközei csatlakoztatásával is - a saját belső IP-s hálózatával telefonálhat, a szolgáltatója által biztosított Internet mellett, akár ingyen is.

Contact Center megoldások

Alakítson ki dinamikus ügyfélszolgálatot a modulárisan bővíthető multimédiás contact centerekkel, amely telefonon, e-mailen, sms-ben és a világhálón is egyszerű elérést biztosít ügyfelei számára. A piacvezető Alcatel-Lucent költséghatékony megoldásaival egyúttal kollégáit egy hatékony ügyfélkövető rendszerrel is segítheti.

Aktív hálózati megoldások

Biztonságos és megbízható IT környezet hozhat létre az egyes bitektől a világhálóig. A router-ek, switch-ek, vezetékes technológiák, Wi-Fi hálózatok aktív eszközeit kínáljuk ehhez a belépő szinttől a professzionális megoldásokig a világ vezető márkáitól; Allied Telesis, Alcatel-Lucent, Planet, Patton, Cisco, Canovate és Excel.

Passzív hálózati megoldások

Építse fel a legkorszerűbb passzív hálózati megoldásokkal vállalkozása informatikai rendszerét. A korszerű IT és telefonközponti rendszereink, Excel-Networking réz és optikai alapú kábelezési megoldásaink, Canovate rack szekrények, kábel teszterek, koaxiális kábelek, Prodax és Legrand szerelvények biztosítják a megbízható és biztonságos működést vállalkozása számára.

Professzionális üzenetkezelés

A svéd központú Ascom Wireless Solution a Young BTS Kft. magyarországi partnereként a testre szabott vezeték nélküli kommunikációs megoldások komplett portfolióját kínálja a legkülönbözőbb iparági szegmensek számára, a nehézipartól az egészségügyi és büntetés-végrehajtási intézményeken keresztül a kereskedelemig és az idegenforgalomig.

Telepítés, üzembe helyezés

Nem kell gondolkodnia az általunk forgalmazott termékek telepítésének és üzemeltetésének megoldásán: ezen feladatok átvállalásával a hálózat tervezése, építése, az infrastruktúra karbantartása, fejlesztése és a felhasználóknál jelentkező technikai problémák elhárítása sem okozhat gondot a Young B.T.S. Kft.-vel.

Rendszer üzemeltetés

Az általunk forgalmazott valamennyi termék telepítését és üzemeltetését megoldjuk. Velünk nem okozhat Önnek problémát a hálózat építése, az infrastruktúra karbantartása, fejlesztése és a felhasználóknál jelentkező technikai problémák megoldása.

Készülékszerviz

Kollégáink szakértelmének, felkészültségének, képzettségének köszönhetően jelenleg szervizként, illetve Panasonic márkaszervizeként működünk.

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása