Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Cégbemutató

Bevezető

A Young B.T.S. Kft. IT-telko infrastruktúrával és biztonságtechnikai rendszerekkel foglalkozó disztribútor, márkaképviselet.

Kínálatunkban megtalálható 10 vezető gyártó megoldásait, legyen szó strukturált kábelezésről, telefonrendszerről, rack szekrényről, biztonsági kamerákról, beléptető rendszerekről vagy komplett informatikai hálózatokról.

A mindvégig 100%-os magyar tulajdonban lévő Young B.T.S. Kft. jogelődje, a Young Bt. 1992-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a magyarországi telekommunikációs piacon jelen lévő hasonló cégeknél jobb, teljesebb körű szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire és szükségleteire jobban odafigyelő, tudatosabb vállalkozás jöjjön létre.

Küldetésünk, értékeink

A Young B.T.S. Kft. alapvető küldetése, hogy hosszú távú, tartós kapcsolaton keresztül, partnerei, vevői - az IT-telko és biztonságtechnikai piacokon felmért - valódi szükségleteit megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítse. Célunk, hogy meghatározó piaci részesedést érjünk el, és így nyereségesen, kiegyensúlyozott anyagi és szellemi fejlődésben, partnerei és munkatársai megelégedettségére tudjunk tevékenykedni.

A vállalatunk alapértékként tekint munkatársaira. Hitvallásunk, hogy munkatársainknak nem származhat (üzleti) haszna abból, amiből másnak (üzleti) kára származik. A vállalat csak olyan eszközt, szolgáltatást adhat el partnereinek, vevőinek, amire azoknak valóban szükségük van.

Fejlődési pályánk

A vállalat kiegyensúlyozott, fenntartható fejlődési pályán áll.

2008-ban elértük az 1,6 Milliárd forintos árbevételt. A 2009. évi globális gazdasági helyzet átalakulása természetesen hatással volt ránk, bevételeink akkor 32%-kal csökkentettek. A válság éveiben ugyanakkor nagy energiákkal konszolidáltuk beszállítói kapcsolatainkat, optimalizáltunk disztribúciós palettánkat, és a közvetlen gyártói disztribúcióra tettük a hangsúlyt. Az újjászervezést követően tudatosan álltunk fenntartható fejlődési pályára, így 2011-től kezdve ismét a milliárdos forgalmú cégek között tudhattuk magunkat, mindvégig megőrizve eredményességünket. 2019. évi tervünk megalkotásakor ismét a fenntartható növekedést céloztuk meg.

 
Tevékenységi kör

Vállalaltunk alapvetően IT-telekommunikációs és biztonságtechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével, telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Több ismert világmárka hazai disztribútora vagyunk, így többek között foglalkozunk az Ascom, az Alcatel-Lucent, a Panasonic, a 2N, az UNV, az Allied Telesis, az Excel-Networking, a Canovate, a Patton, a Planet Networking, a Polycom gyártók termékeinek forgalmazásával, illetve rendszerintegrációjával és szervizelésével. Tevékenységünket - közel 200 tagot számláló aktív viszonteladói hálózatunkon keresztül - Magyarország egész területére, illetve részben a környező országokra is kiterjesztettük. Jelenleg 30 munkatársunk van. 

Szolgáltatásaink

A vállalat filozófiájából fakadóan mindig is arra törekedtünk, hogy ne egyszerű doboz tologató "disztribútor" legyünk, hanem hozzáadott értéket teremtsünk, minél magasabb szinten kielégítve partnereink szükségleteit. Így tevékenységünk az alapnak tekinthető kereskedelmen kívül - többek között - felöleli az alábbiakat:
 • Magas szintű technikai támogatás minden képviselt termékkörben
 • Műszaki oktatások szervezése (telepítői tanfolyamok, továbbképzések, workshopok)
 • Presales támogatás (partnerrel való közös igényfelmérés, megoldás összeállítás és testre szabás, ajánlatírás, prezentálás)
 • Közvetlen és közvetett marketingtámogatás (elektronikus anyagok, prezentációk, konzerv anyagok, közös akciók)
 • Végfelhasználói termékbemutatók, élő demók közös lebonyolítása
 • Ingyenes házhozszállítás lehetőség.
 • Helyszíni segítség a telepítésben, hibaelhárításban, üzemeltetésben
 • Réz és optikai hálózatok fizikai paramétereinek mérése, adathálózatok
 • Strukturált réz és optikai hálózatok kivitelezése és mérése (projekt menedzsmenttel, 25 év rendszer garanciával)
 • Alközponti rendszerek (hagyományos + IP) és kiegészítőik (GSM és VoIP átjárók, hangrögzítők, alközponti kaputelefon rendszerek, stb.) üzembe helyezése, programozása, karbantartása
 • Meglevő alközponti rendszerek (Alcatel-Lucent, Panasonic, Unify, Bosch-Tenovis) eseti és átalánydíjas javítása, üzemeltetése
 • Alközponti és hálózati menedzsment platformok, díjszámláló szoftverek installálása, rendszeradminisztrátorok betanítása
 • DECT rendszerek és vezeték nélküli (WIFI) hálózatok tervezése és kivitelezése
 • Call és Contact Centerek, IVR megoldások kulcsrakész kialakítása, operátorok és supervisorok oktatása
 • Meglevő réz és optikai hálózatok fizikai paramétereinek mérése, adathálózatok VoIP auditja
 • Egyéni igényeket kielégítő kamerarendszerek tervezése, telepítése, használat oktatása.
 • Vevői igényeknek megfelelő beléptetőrendszerek tervezése, telepítése, használat oktatása.

Cégünkkel, forgalmazott termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban minden kérdést, érdeklődést szívesen fogadunk kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeinken, legfőképp a young@young.hu email címen és a +36 1 452 2600 központi telefonszámon.

TörlésKijelöltek összehasonlítása