Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Képviselt márkák

2N

A 2N az egyik vezető európai telekommunikációs berendezésgyártó, amely a kis, közepes és a nagyvállalati szektor, valamint a telekommunikációs szolgáltatók számára egyaránt versenyképes megoldásokat kínál már világszerte 120 országban, Magyarországon a Young B.T.S. Kft. képviseletében.

Panasonic

A Panasonic modern és innovatív kommunikációs megoldásainak célja a vállalati kommunikáció fejlesztése és egységesítése, ezt pedig a termelékenységet növelő alkalmazások széles tárházával teszik lehetővé.

Alcatel-Lucent

A piacvezető Alcatel-Lucent analóg, digitális és IP alapú rendszerkészülékei, illetve költséghatékony és a későbbiekben is bővíthető multimédiás call center és contact center megoldásai dinamikus és magas szintű belső és külső kommunikációt tesznek lehetővé.

Jusan

A Jusan virtuális szerver alapú contact centerek, ügyfélszolgálati szoftverek piacán működő világcég, mely 40 éves tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs szektorban. Több mint 40 országban van jelen, és vezető piaci szereplők tanúsításaival rendelkezik. Szorosan együttműködik olyan vezető telekommunikációs gyártókkal, mint például az Panasonic vagy az Alcatel-Lucent Enterprise.

innovaphone

Az innovaphone az All-IP úttörője és az univerzális munka- és kommunikációs megoldások egyik vezető európai szolgáltatója bármilyen méretű vállalat számára - a kisvállalkozásoktól a több fiókkal rendelkező középvállalkozásokon át a nagyvállalati környezetekig.

Advantech

Az Advantech Corporation a világ egyik vezető hardver gyártó márkája. Széles termékportfóliójával meghatározó szereplő többek között az intelligens IoT rendszerek, Ipar 4.0, biztonságtechnikai hálózatok és számos egyéb kulcsfontosságú felhasználási területen. Korszerű informatikai eszközei kiszolgálják az okos városok, ipari, mezőgazdasági, egészségügyi és biztonságtechnikai megoldások építésekor felmerülő igényeket.

Excel Networking

A brit Excel-Networking világszínvonalú, prémium minőséget biztosító, végponttól végpontig alkalmazható hálózati megoldásokat gyárt, melyekre 25 év garanciát vállal. Az angol gyártó figyelembe veszi a piac követelményeit, miközben tartja magát a kompromisszum nélküli minőséghez.

Allied Telesis

Az Allied Telesis a világ egyik vezető IP/Ethernet hálózati megoldásokat gyártó vállalata, melynek elsődleges célja, hogy biztosítsa a felhasználóknak a szünetmentes és folyamatos hang-, videó- és adatátvitelt. A gyártó megoldásai egytől-egyig garantálják a rugalmas szolgáltatásokat és támogatási programokat, legyen szó otthoni vagy üzleti alkalmazhatóságról.

Canovate

A török Canovate gyártó kitűnő minőségű és innovatív rackszekrényeit 2010 óta kínáljuk ügyfeleinknek. A cég mindig is az innovációra törekedett, és olyan termékeket hoztak létre, melyek tökéletesen megfelelnek az ügyfelek egyedi igényeinek is.

Ascom

A svéd központú Ascom Wireless Solution a Young B.T.S. Kft. magyarországi partnereként a testre szabott vezeték nélküli kommunikációs megoldások komplett portfolióját kínálja a legkülönbözőbb iparági szegmensek számára, a nehézipartól az egészségügyi és büntetés-végrehajtási intézményeken keresztül a kereskedelemig és az idegenforgalomig.

Uniview

Az Uniview a kamerapiac egyik legjelentősebb szereplője. Kína 3. legnagyobb CCTV gyártója, 2005 óta a piac egyik legerősebben fejlődő gyártója, amely IP kamerák széles választékát, a hozzá tartozó rögzítők kínálatát, valamint a IP CCTV iparág egyéb kiegészítőit kínálja.

Planet

Az 1993-ban alapított PLANET Technology Corporation az IP alapú hálózati termékek és megoldások egyik vezető szállítója a kis- és közepes méretű vállalkozások, vállalatok és SOHO piacok számára, a globális piacon az IP innováció úttörője. A PLANET innovatív IP megoldásokat tervez, telepít és szállít konvergált adat-, hang- és videofelhasználással a hálózati technológiák széles körében.

Patton

Az amerikai Patton Electronics innovatív fejlesztéseinek köszönhetően mára a világ egyik elismert adat- és hangkommunikációs termékeket gyártó vállalatává nőtte ki magát. Küldetése, hogy a fogyasztók elvárásainak megfelelően csúcsminőségű, elérhető árfekvésű megoldásokkal lássa el a világot.

Hikvision

A Hikvision a világ egyik legnagyobb gyártójaként van jelen a videó-felügyeleti rendszerek és megoldások piacán, széles körben kínálva átfogó és innovatív megoldásait a kameráktól kezdve a rögzítőkön és kiegészítőkön át egészen a szoftverekig.

Polycom

Az 1990-ben alakult cég forradalmasította a kihangosítást és az üzleti célú kommunikációt. Olyan megoldásokat kínálnak, melyek a legújabb trendek és technológiák felhasználásával egyedülálló felhasználói élményt és hangzást nyújtanak. Konferenciatelefonjaik magasabb szintre emelik a vállalati kommunikációt, segítik a vállalatokat abban, hogy hatékony és sikeres tárgyalásokat és megbeszéléseket folytassanak.

APC

Az American Power Conversion (APC) védelmet biztosít a leállások, az adatvesztés és a hardver meghibásodások legfőbb okozói, az áramellátási problémák és a magas hőmérséklet ellen. A hálózatkritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) alapú megoldások vezető gyártója összeolvadt az MGE-vel.

DSR Group

A DSR Partner fő tevékenységi területe a csúcsminőségű és nagy kapacitású digitális hang- és adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint a hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése. A DSR Group tevékenysége magában foglalja a legfrissebb fejlesztéseket, az értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó berendezéseket és megoldásokat, valamint kapcsolt szolgáltatásként a magas színvonalú ügyfélszolgálatot és szakértő munkatársakat.

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása