Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Képviselt márkák

2N

A 2N az egyik vezető európai telekommunikációs berendezésgyártó, amely a kis, közepes és a nagyvállalati szektor, valamint a telekommunikációs szolgáltatók számára egyaránt versenyképes megoldásokat kínál már világszerte 120 országban, Magyarországon a Young B.T.S. Kft. képviseletében.

Panasonic

A Panasonic modern és innovatív kommunikációs megoldásainak célja a vállalati kommunikáció fejlesztése és egységesítése, ezt pedig a termelékenységet növelő alkalmazások széles tárházával teszik lehetővé.

Alcatel-Lucent

A piacvezető Alcatel-Lucent analóg, digitális és IP alapú rendszerkészülékei, illetve költséghatékony és a későbbiekben is bővíthető multimédiás call center és contact center megoldásai dinamikus és magas szintű belső és külső kommunikációt tesznek lehetővé.

Jusan

A Jusan virtuális szerver alapú contact centerek, ügyfélszolgálati szoftverek piacán működő világcég, mely 40 éves tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs szektorban. Több mint 40 országban van jelen, és vezető piaci szereplők tanúsításaival rendelkezik. Szorosan együttműködik olyan vezető telekommunikációs gyártókkal, mint például az Panasonic vagy az Alcatel-Lucent Enterprise.

Excel Networking

A brit Excel-Networking világszínvonalú, prémium minőséget biztosító, végponttól végpontig alkalmazható hálózati megoldásokat gyárt, melyekre 25 év garanciát vállal. Az angol gyártó figyelembe veszi a piac követelményeit, miközben tartja magát a kompromisszum nélküli minőséghez.

Allied Telesis

Az Allied Telesis a világ egyik vezető IP/Ethernet hálózati megoldásokat gyártó vállalata, melynek elsődleges célja, hogy biztosítsa a felhasználóknak a szünetmentes és folyamatos hang-, videó- és adatátvitelt. A gyártó megoldásai egytől-egyig garantálják a rugalmas szolgáltatásokat és támogatási programokat, legyen szó otthoni vagy üzleti alkalmazhatóságról.

Canovate

A török Canovate gyártó kitűnő minőségű és innovatív rackszekrényeit 2010 óta kínáljuk ügyfeleinknek. A cég mindig is az innovációra törekedett, és olyan termékeket hoztak létre, melyek tökéletesen megfelelnek az ügyfelek egyedi igényeinek is.

Ascom

A svéd központú Ascom Wireless Solution a Young B.T.S. Kft. magyarországi partnereként a testre szabott vezeték nélküli kommunikációs megoldások komplett portfolióját kínálja a legkülönbözőbb iparági szegmensek számára, a nehézipartól az egészségügyi és büntetés-végrehajtási intézményeken keresztül a kereskedelemig és az idegenforgalomig.

Uniview

Az Uniview a kamerapiac egyik legjelentősebb szereplője. Kína 3. legnagyobb CCTV gyártója, 2005 óta a piac egyik legerősebben fejlődő gyártója, amely IP kamerák széles választékát, a hozzá tartozó rögzítők kínálatát, valamint a IP CCTV iparág egyéb kiegészítőit kínálja.

Planet

Az 1993-ban alapított PLANET Technology Corporation az IP alapú hálózati termékek és megoldások egyik vezető szállítója a kis- és közepes méretű vállalkozások, vállalatok és SOHO piacok számára, a globális piacon az IP innováció úttörője. A PLANET innovatív IP megoldásokat tervez, telepít és szállít konvergált adat-, hang- és videofelhasználással a hálózati technológiák széles körében.

Patton

Az amerikai Patton Electronics innovatív fejlesztéseinek köszönhetően mára a világ egyik elismert adat- és hangkommunikációs termékeket gyártó vállalatává nőtte ki magát. Küldetése, hogy a fogyasztók elvárásainak megfelelően csúcsminőségű, elérhető árfekvésű megoldásokkal lássa el a világot.

Hikvision

A Hikvision a világ egyik legnagyobb gyártójaként van jelen a videó-felügyeleti rendszerek és megoldások piacán, széles körben kínálva átfogó és innovatív megoldásait a kameráktól kezdve a rögzítőkön és kiegészítőkön át egészen a szoftverekig.

Polycom

Az 1990-ben alakult cég forradalmasította a kihangosítást és az üzleti célú kommunikációt. Olyan megoldásokat kínálnak, melyek a legújabb trendek és technológiák felhasználásával egyedülálló felhasználói élményt és hangzást nyújtanak. Konferenciatelefonjaik magasabb szintre emelik a vállalati kommunikációt, segítik a vállalatokat abban, hogy hatékony és sikeres tárgyalásokat és megbeszéléseket folytassanak.

MaxCom

A Maxcom telekommunikációs vállalat 1996-ban alakult, testre szabott, legújabb technológiákkal rendelkező megoldásai mindig az ügyfelek igényeihez alkalmazkodnak, miközben nagy felhasználói élményt és minőségi szolgáltatásokat nyújtanak. A gyártó egyik népszerű terméke az idősgondozó mobiltelefon, mellyel szeretteink mindig tökéletes biztonságban lehetnek, az SOS karperec ugyanis a nap 24 órájában gondoskodik erről.

Zyxel

A tajvani ZyXEL a világ egyik vezető szélessávú hálózati megoldásokat gyártó vállalata, mely mára már öt kontinens 150 országában van jelen. Eszközei tökéletesen megfelelnek a kis- és középvállalatok elvárásainak is. A Young B.T.S. Kft. a gyártó számos termékét forgalmazza, melyek a hálózati infrastruktúra fontos részét képezik.

APC

Az American Power Conversion (APC) védelmet biztosít a leállások, az adatvesztés és a hardver meghibásodások legfőbb okozói, az áramellátási problémák és a magas hőmérséklet ellen. A hálózatkritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) alapú megoldások vezető gyártója összeolvadt az MGE-vel.

Cisco

2010 tavaszán kötöttünk együttműködési szerződést a Cisco Magyarországgal, mellyel egy időben megszereztük a SELECT Partneri státuszt. Termékkínálatunkban elsősorban a Small Business termékek szerepelnek, melyek mellé teljes körű technikai támogatást nyújtunk, de kérhet ajánlatot tőlünk a teljes Cisco portfolióra is, valamint bármilyen Cisco terméket érintő projektben számíthat ránk.

DSR Group

A DSR Partner fő tevékenységi területe a csúcsminőségű és nagy kapacitású digitális hang- és adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint a hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése. A DSR Group tevékenysége magában foglalja a legfrissebb fejlesztéseket, az értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó berendezéseket és megoldásokat, valamint kapcsolt szolgáltatásként a magas színvonalú ügyfélszolgálatot és szakértő munkatársakat.

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása