Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

EXCEL-Networking: kisebb csomagolás, zöldebb bolygó

2024. március 14.
A jövőben változnak az EXCEL-Networking termékek esetén a megszokott csomagolási egységek és a csomagolás változása miatt a minimális rendelési egységek nőnek. Ez a változás része a gyártó fenntarthatósági törekvéseinek, és az ügyfelek kényelmét is szolgálja.

Az EXCEL-Networking elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt, ezért szeretnénk tájékoztatni Önöket fontos változásokról a csomagolás terén.

Csökkentett környezeti lábnyom

A jövőben változnak a megszokott csomagolási egységek, melyek célja a környezeti hatások csökkentése és a fenntarthatóság támogatása. Ez egy fontos lépés abban, hogy csökkentsük környezeti lábnyomunkat és hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb jövőhöz.

Változó minimum rendelési egységek

Jelenleg ez a változás a 6db/csomag pigtail csomagokat érinti, melyek 12-es egységben lesznek elérhetőek. Továbbá az optikai toldókat, ahol a 6db/csomag lesz a minimum rendelési egység.

Ügyfélelégedettség

Ezek a változások nemcsak a környezetvédelmi célokat szolgálják, hanem ügyfeleink kényelmét is elősegítik, mivel így kevesebb csomagolóanyagot kell majd kezelniük.

Bízunk benne, hogy a változás zökkenőmentesen fog zajlani, amiben számíthatunk az Önök támogatására és megértésére. Ha bármilyen kérdésük vagy aggályuk merülne fel ezzel kapcsolatban, kérjük, fussák át a melléklet táblázatot vagy forduljanak EXCEL-Networking termékmenedzserünkhöz!Köszönjük, hogy velünk tartanak ebben a fontos lépésben a fenntarthatóság felé vezető úton!

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

 

További híreink

Strukturált kábelezés mérése fluke bérléssel
2024. március 12.
Aki strukturált kábelezési rendszereket telepít, vagy Excel-Networking rendszergaranciához szükséges méréshez kellene lenne szüksége műszerre, az biztosan tudja, hogy milyen fontos a minőségi mérés. Ez nem csak a megfelelő működését biztosítja, hanem a garanciális igényeket is alátámasztja. A ...
AirCheck™ G3 Pro - Wi-Fi felmérés mesteri módon a Young-tól
2024. február 19.
A Young BTS Kft. a netAlly AirCheck G3 PRO-t választotta Wi-Fi hálózati mérési szolgáltatásának megújításához, hogy ügyfeleink gyorsan és hatékonyan optimalizálhassák vezeték nélküli hálózataikat. Most bemutatjuk, hogyan segíti ez a professzionális eszköz a hibák gyors felderítését és a ...
2N felhő: a szíved új csücske
2024. február 19.
Ismerd meg a My2N Management Platformot, a 2N által kifejlesztett biztonságos, felhőalapú megoldást, amely szerelem első látásra: egyszerűsíti az eszközök konfigurációját, megkönnyíti a karbantartást és növeli az ügyfél-elégedettséget.
TörlésKijelöltek összehasonlítása