Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Helló Ascom d83, viszlát d81!

2022. február 14.
Leváltja ikonikussá vált robusztus, ipari DECT kézibeszélőjét, a d81-et az Ascom. Ezzel párhuzamosan piacra dobja az utódot, a d83-at, amely megújult külsővel és belsővel hozza a megszokott professzionális Ascom színvonalat.

Az Alcatelhez hasonlóan az Ascom is frissíti az évek óta bevált, ám mára kissé megkopott fényű DECT készülékeit, így az egyik zászlóshajót, a d81-et is nyugdíjba küldte 2022-ben. Ez a készülék már nem is rendelhető, csak a robbanásbiztos Ascom d81 EX. Helyette azonban kapunk egy új készüléket, a korszerűbb és továbbfejlesztett Ascom d83-at.

Ascom d83 - megbízható, robusztus és professzionális DECT kézibeszélő mobil dolgozók számára

Az új Ascom d83 DECT készülék valószínűleg a valaha gyártott legkeményebb, legsokoldalúbb vállalati szintű DECT kézibeszélő: a mai munkahelyeken megkövetelt hangminőséget, megbízhatóságot, üzenetküldési és riasztási funkciókat biztosítja.

 • Végletekig tesztelve
  A d83 az IP67-es szabvány szerint védett. Ennek ellenére a gyártó úgy gondolta, egy vállalati szintű DECT kézibeszélőnek ellenállóbbnak kell lennie a legkeményebb munkakörnyezeteknél is. Ezért a d83-at a szabványos szabadesési, hőmérsékleti, vegyszerállósági és tartóssági teszteken túlmenően is tesztelték. És természetesen fejlett beszédtitkosítással és hitelesítéssel is rendelkezik.
 • Választható felszereltség
  A három d83 verzió érhető el (Talker, Messenger, Protector) azt jelenti, hogy kiválaszthatjuk az igényeinek megfelelő funkciók kombinációját. Minden verzió szélessávú hang- és zajszűréssel rendelkezik a kivételes hangminőség érdekében, valamint egy „expressz” csatornát is kínál a kritikus adatokhoz.

 • Nincs kompromisszum a kényelem terén
  A d83 úgy készült, hogy a leghosszabb műszakok alatt is kényelmesen használható legyen: kényelmesen elhelyezett ébresztőgomb, nagy színes kijelző, vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgató, többféle nyelv és telefonkönyv, hordozókapocs és hosszú élettartamú, cserélhető akkumulátor, magyar nyelvű menü!

Bárhol elérhető támogatás és szolgáltatások

Az Ascom d83 DECT csak egy része annak, amit az Ascom helyszíni kommunikációs megoldásában kaphatunk.. Opcionálisan támogatási csomag is igénybe vehető, amely a távoli rendszerfelügyelettől kezdve a prioritást élvező eszközjavításon/cserén át a képzésig és az automatikus szoftverfrissítésekig mindent tartalmazhat.

Az Ascom d83 már rendelhető, a robbanásbiztos Ascom d83 EX változat pedig előreláthatóan 2022. május-június környékén lesz elérhető/rendelhető.

További Ascom d83 és megszűnő d81 információkért keressék bizalommal termékspecialistánkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (30) 819 2772

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Halózati mérnököt keresünk
  2022. január 25.
  Piaci pozíciónk erősítése érdekében elhivatott, fiatal hálózati mérnököt keresünk.
  Alcatel-Lucent Enterprise OXO Connect tanfolyamok – 2022. február
  2022. január 11.
  Februárban újra Alcatel-Lucent Enterprise OXO Connect tréningeket tartunk.
  Változó kiszállítási díjak 2022. január 1-től
  2022. január 10.
  Szolgáltatási árlistánkkal egy időben kiszállítási díjaink is megváltoztak év elejétől.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása