Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Megújult az ügyfélszolgálat!

2020. január 22.
2019 év végétől új ügyfélszolgálat várja az ügyfeleket a főbejárati aulában. Az új pult korszerűbbé és kényelmesebbé teszi az ügyfélfogadást.

December végén elbontottuk, majd új ügyfélszolgálati bútort építettünk a régi helyére, amelyet még a 2000-es évek elején állítottunk szolgálatba. A cserét nem csak az idő indokolta, egész más funkciókat tölt be ma már az ügyfélszolgálatunk: a back és front office tevékenységeket sokkal nehezebb ma már szétválasztani és egy helyen célszerűbb végezni többféle ügyintézést. De változtak az ügyfelek és szokásaik is, a pultnál várakozás és ügyintézés más típusú figyelmet és kényelmet kíván. Mindezen körülményeket figyelembe véve terveztük meg és alakítottuk ki az új pultot, amely munkatársainknak is kényelmes irodaként funkcionál.

Felhívjuk figyelmüket, hogy korábban bevezetett kényelmi szolgáltatásaink zavartalanul elérhetők, így lehetőség van kártyával fizetni, továbbá elektronikus számlát is kiállítunk továbbra is.

  

További híreink

PANASONIC KX-NS500NE kontrollált hangrögzítés promóció - 2020 Q1
2020. január 20.
2020 első negyedévében is folytatódik a Panasonic KX-NS500NE kontrollált hangrögzítés promóciós csomag!
Megszűnő Panasonic alközponti tápegységek!
2020. január 14.
A Panasonic folyamatosan fejezi be a régi alközpontok (KX-TDA/TDE) elavult opcionális kártyáinak gyártását. Eddig jellemzően a speciális opcionális kártyák szűntek már meg (CTI link, VoIP gateway, E1, stb). Most a kis („S” KX-TDA0108X) és közepes („M” KX-TDA0104X) teljesítményű tápegységek ...
Panasonic KX-HTS32 promóció kedvezményes telefonnal!
2020. január 14.
Ahogy korábban írtuk, a Panasonic úgy módosította a KX-TES824 alközpont és kiegészítőinek árait, hogy mostantól a műszaki előnyökön túl árban is jobban megéri egyes konfigurációkban az új KX-HTS32 típust megvenni. Legújabb Panasonic promóciónkban azonban még korábbi ajánlatunknál is vonzóbbá ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása