Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

UNV MINI PTZ kamera: dizájnban is első!

2020. május 6.
Az UNV Mini PTZ kamera-sorozat két modellje, közte a hazánkban is kapható IPC6412LR-X5P is kiemelkedett 60 ország jelöltjéből, és elnyerte a Red Dot Award: Product Design 2020 díjat.

Az 1955-ben elindított Red Dot díj mára a kiválóság nemzetközileg elismert szimbólumává vált, követve a kommunikációs tervezés és a technológia világszerte legjelentősebb trendjeit. Idén kiváló megjelenésével, innovatív teljesítményével és praktikusságával az UNV Mini PTZ sorozatú kamerák két modellje, köztük a Young B.T.S. Kft-nél is forgalmazott, a STAR WARS filmek formavilágát kölcsönző modellje kitűnt a több mint 60 országból beadott 6300 pályamű közül.

A Red Dot Award díj jelöltjeit a világ minden tájáról származó gyártók és tervezők 40 nemzetközi szakértője teszteli, vitatja és vizsgálja meg, hogy kiválasszák az év legjobb termékeit. Csak azok a termékek részesülnek díjban amelyek rendkívüli kialakításuk miatt kitűnnek kategóriájukból.

A tavaly ősszel bemutatott UNV mini PTZ kamera új tükröződésmentes üveget alkalmaz, amely nem csak 8% -kal növeli az infravörös áteresztőképességet, de javítja is a videó átlagos fénykompenzációs teljesítményét és hatékonyan elkerüli a regionális túlexponálást.

A most már Red Dot díjas IPC6412LR-X5P UNV mini PTZ kamera a Young B.T.S. Kft webshopjából is megrendelhető. További információkért keressék UNV termékmenedzserünket:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

Tökéletesen tisztítható nővérhívó eszközök!
2020. április 28.
A kórházi ápolás kritikus területei a nővérhívó rendszerek. A tökéletes működés alapkövetelmény, hiszen egy nem, vagy rosszul működő rendszer emberéletbe kerülhet. Azonban a mobil eszközökhöz hasonlóan a nővérhívók is melegágyai lehetnek fertőzéseknek, ha nem lehet őket tökéletesen ...
Panasonic KX-NSV300 online pre-sales tanfolyam
2020. április 28.
Egy igazi újdonsággal, a Panasonic KX-NSV300 virtuális alközpont bemutatásával kezdjük online tanfolyammá alakított idei Panasonic oktatásainkat, amelyet hamarosan egy technikai tréning is követ majd.
#STAYSAFE - Maradj biztonságban a 2N eszközökkel!
2020. április 28.
A vezető beléptetőrendszer gyártó cseh 2N összegyűjtött számos látványos termékinformációt, amelyek különösen praktikusak lehetnek a koronavírus járvány idején. Ezekből szemezgetünk.
TörlésKijelöltek összehasonlítása