Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Változatlan értékekkel, de új ügyvezetővel indítjuk az évet

2020. január 6.
Harányi Tamás tölti be 2020. január 1-től a Young B.T.S. Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját. Korábbi vezetőnk, Béke Gyula május végéig támogatja a megújulási folyamatot, biztosítva ezzel mind a vevők mind a szállítók felé a megszokott együttműködést és a zökkenőmentes átmenetet.

Harányi Tamás személyében egy sikeres és tapasztalt menedzser kerül vállalatunk élére. Tamás számos senior menedzsment területen ért el sikereket, így többek közt a Sony Hungária Kft.-nél 15 évig volt informatikai vezető, majd legutóbb 8 évet dolgozott a DXC Technology-nál (korábban Hewlett Packard) portfólió és szolgáltatás vezetői pozícióban. Kiemelt szakterületei a szervezetfejlesztés, az üzleti folyamatok menedzsmentje (BPM) , IT/IS  stratégia menedzsment, termelés IT/IS, IT Outsourcing, portfólió/program/project menedzsment és a Six-Sigma.

A több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember Béke Gyulát váltja, aki 2010 óta látta el  ügyvezetőként a Young operatív vezetését.

További híreink

Változó ünnepi nyitvatartás
2019. december 10.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy nyitvatartásunk a következőképp alakul decemberben és új év első napjaiban.
7. az UNV a biztonságtechnikai piacon!
2019. december 9.
Az asmag.com biztonságtechnikai portál frissen kiadott 2018-as listáján az UNV berobbant a 7. helyre. Az általunk is forgalmazott termék gyártója hatalmas növekedést produkált tavaly, így fixálva helyét a TOP10 alsó harmadában.
Aktuális nyitvatartás - 2019. december 11.
2019. december 9.
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és partnereinket, hogy a szokásos nyitvatartásunktól eltérően 2019. december 11-én (szerdán) 16:00 óráig tartunk nyitva! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása