Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N INTEGRATION HUB: Integrációs információk egy helyen!

2020. január 28.
A kiváló eszköz is csak félkarú óriás, ha nehezen vagy egyáltalán nem integrálható. A 2N most összegyűjtött egy oldalra minden integrációs információt termékeiről, így gyerekjáték megtudni az integrációs lehetőségeket.

Régóta fennálló hiányosságát pótolta a 2N, hiszen a kevésbé közismert https://wiki.2n.cz/hip/inte/latest/en oldalára zsúfolt integrációs infórmációkat végre ráncba szedte, és egy saját integrációs központi oldalt hozott létre 2N INTEGRATION HUB néven, a https://integrationhub.2n.cz/ oldalon.A modern megjelenésű felületen így minden jól áttekinthető. Külön keresőben lehet kiválogatni a számunkra fontos gyártókat, és minden, az adott integrációhoz tartozó információt, így dokumentumokat, leírásokat, tanúsítványok, esettanulmányokat stb.

Az oldal lehetőséget nyújt továbbá, hogy javasoljunk lehetséges integrációs lehetőségeket, ha azt nem találjuk az oldalon.
Ha kérdésük van 2N integrációval kapcsolatban, keressék bizalommal 2N termékfelelős/technikai támogatónkat:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Megújult az ügyfélszolgálat!
2020. január 22.
2019 év végétől új ügyfélszolgálat várja az ügyfeleket a főbejárati aulában. Az új pult korszerűbbé és kényelmesebbé teszi az ügyfélfogadást.
PANASONIC KX-NS500NE kontrollált hangrögzítés promóció - 2020 Q1
2020. január 20.
2020 első negyedévében is folytatódik a Panasonic KX-NS500NE kontrollált hangrögzítés promóciós csomag!
Megszűnő Panasonic alközponti tápegységek!
2020. január 14.
A Panasonic folyamatosan fejezi be a régi alközpontok (KX-TDA/TDE) elavult opcionális kártyáinak gyártását. Eddig jellemzően a speciális opcionális kártyák szűntek már meg (CTI link, VoIP gateway, E1, stb). Most a kis („S” KX-TDA0108X) és közepes („M” KX-TDA0104X) teljesítményű tápegységek ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása