Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

A 2N nyerte a RED DOT magas minőségű design díját

2017. április 27.
Április 3-án nyerte meg a RED DOT díjat a 2N. A világ minden pontjáról pályázhattak, de a zsűri a több ezer versenyző közül, a 2N Helios IP Verso és a 2N Indoor Touch együttes megoldását választotta ki nyertesként.

Mindkét nyertes termék nagy odafigyeléssel lett megtervezve, ami meg is hozta a gyümölcsét. A szakértőbizottság a Product Desing 2017 kategóriában ezt a két terméket tartotta a legjobban kivitelezett rendszernek.
Időjárás- és vandálbiztos tulajdonsága mellett a Helios IP Verso intelligens tervezéssel készült el. Az erős fém keretnek köszönhetően megfelel az IP54 és az IK08 szabványoknak.
Intuitív érintőképernyőjét hamar megtanulja kezelni a felhasználó. Ezen kívül kártyaolvasó is van benne, valamint egy beépített kamera, ami képes felvételt készíteni a behatoló arcáról, ami emeli a helyi biztonságot.
Az Indoor Touch internetkapcsolatának hála mindúgy megállja a helyét egy lakásban, mint egy nagy irodában. Üveg, magasfelbontású képernyőjének a mérete: 7”.
Könnyen kezelhető rendszere van, ráadásul a 2N Helios IP Verso és a 2N Indoor Touch összepárosítva, tökéletes biztonsági megoldást nyújt.

További híreink

Új termékekkel bővült a Hikvision család
2017. április 27.
Kínálatunkban immár elérhető az új EasyIP 3.0 termékcsalád, mely számos újítást hozott magával!
Elszállt a réz ára
2017. április 12.
A réz világpiaci árának a növekedése olyan méreteket öltött, hogy bár az Excel Networking eleinte próbálta elkerülni az áremelést, de mostanra akkora mértékű lett a drágulás, hogy fenntarthatatlan lett az eddigi árszint tartása.
Több mint 740 millió dollárt költött a világ IoT-re a tavalyi év során
2017. április 6.
Az otthoni felhasználók szerepe egyelőre nem jelentős a dolgok internetének piacán, azonban 2020-ra várhatóan tovább nő a kereslet, köszönhetően a technológiai újítások rohamos elterjedésének.
TörlésKijelöltek összehasonlítása