Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

A nyár TOP 10 Young „slágere”

2019. augusztus 28.
Most jött vissza nyári szabadságról és próbálja utolérni magát a munkahelyén? Szívesen visszaolvasná a legjobb Young híreket, de a postaládájában talált több száz céges email feldolgozása is eleve napokat vesz igénybe?! Segítünk! Ha kíváncsi, melyik hír keltette fel a legnagyobb érdeklődést, akkor most megmutatjuk, hogy statisztikáink alapján mely a nyár TOP10 legnépszerűbb és legolvasottabb Young-os híre!10. EXCEL - MINŐSÉGI OPTIKAI PANELEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK! - 2019. június 12.

Az Excel optikai hálózati üzletága óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Mivel a réz alapú kábelhálózatok képtelenek lesznek sokáig tartani a tempót a változó világ igényeivel, emiatt a gyártó nagy erőket mozgósított a minden igényt kielégítő optikai hálózati eszközpark, kábelek és kiegészítők létrehozásához. Ebből a fejlesztésből az optikai panelek se maradtak ki.

9. IHS MARKIT: TOTÁLIS KÍNAI URALOM A VIDEÓMEGFIGYELÉSBEN! - 2019. augusztus 14.

Harmadik éve produkál közel kétszámjegyű növekedést a professzionális videómegfigyelő berendezések piaca, amelytől 2019-ben újabb 9,3 százalékos bővülést várnak. Az üzleti eredményeket a biztonság, a közbiztonság és az üzleti intelligencia fejlesztésének erős igénye tolja a fellegekbe.

8. IPC8542ER5-DUG: ÚJ EXTRÉM PANORÁMAKAMERA AZ UNIVIEW-TÓL! - 2019. június 24.

Ahogy az várható volt, az Uniview is bemutatta legújabb nagyfelbontású, 180-os panorámakameráját, hiszen a hasonló típusok egyre népszerűbbek a turizmusban, nagy belterű plázákban, időjárás-megfigyelő oldalakon, városmegfigyelő és közlekedésbiztonsági kamerarendszerekben. Az IPC8542ER5-DUG, OmniView sorozatú kamera szemből kész Mikrobi, de a munkáját sokkal csendesebben és pontosabban végzi, mint az egykor Csákányi László hangján megszólaló rajzfilmhős.

7. BÚCSÚZIK AZ EXCEL A MŰANYAG CSOMAGOLÁSTÓL! - 2019. augusztus 1.

2019. augusztus 1-én az Excel Networking elindította műanyagmentes csomagolású, környezettudatos kezdeményezését. A cég a meglévő, már becsomagolt készleteit még a régi csomagolásban értékesíti, kifuttatja, és csak ezt követően szállítja majd az új műanyagmentes csomagolásban a termékeket.

6. ASCOM MYCO 3 OKOSTELEFON - AZ ASCOM NAGY HÚZÁSA! - 1.RÉSZ - 2019. augusztus 6.

Az ipari és kórházi felhasználású mobiltelefonok fő piaci szereplője, az ascom a legfrissebb fejlesztésével, a Myco széria harmadik tagjával 19-re húzott lapot, és úgy tűnik, beválik a döntése. Hogy mivel lehet 2019-ben villantani az okostelefon piacon? Az Ascom Myco 3-mal foglalkozó cikksorozatunk első részében a professzionális és a „polgári” okostelefonok közti különbségeket mutatjuk be. 

5. TÁMAD AZ ÚJ UNI OS - UNV NVR OPERÁCIÓS RENDSZER ÚJDONSÁGOK - 2019. július 9.

Nagy frissítésen esett át az Uniview NVR-ek operációs rendszere, az UNI OS. A gyártó teljesen átformálta a felhasználói interfészt, optimalizálta a felhasználói élményt és beoltotta az egészet egy jó adag mesterséges intelligenciával. Mutatunk pár elbűvölő újdonságot!

4. 2N PROJECT DESIGNER - OLY KÖNNYŰ A VÁLASZTÁS! - 2019. július 2.

A 2N egy új projekt-konfigurációs eszközt fejlesztett honlapjára a hatalmas intercom kínálat hatékony szűrésére. A 2N Project Designer 1.0 egy lépésről-lépésre működő útmutató felület ügyfelek és partnerek számára, amely segít könnyen kiválasztani és konfigurálni a kívánt beléptetőket. Az elemek listáját XLS-fájlként lehet exportálni és máris küldheti a Young-hoz!

3. 2N INDOOR COMPACT - VILÁGÚJDONSÁG INTERCOM BELTÉRI EGYSÉG! - 2019. június 18.

Megérkezett a Young-hoz a 2N legújabb intercom beltéri egysége, a 2N Indoor Compact! Kicsit 2N Indoor Touch, kicsit 2N Indoor Talk: lenyűgöző minimalista design, edzett üvegfelület, 4,3 colos színes kijelző és intuitív kezelőszervek. Egyszerű és elegáns megoldás lakóházakba, társasházakba, apartmanházakba, Airbnb-s lakásokba.

2. 6-FÉLE PANASONIC PROMÓCIÓ SZEPTEMBER VÉGÉIG! - 2019. június 18.

Átfogó telefonmegoldások irodákba, kisebb-nagyobb cégeknek!
• PANASONIC KX-HTS32 SIP TELEFON SPECIÁLIS CSOMAG 1 DB KX-HDV230 + 2 DB KX-HDV130 SIP TELEFONNAL
• PANASONIC KX-NS500NE PROMÓCIÓ
• PANASONIC NS500NE + 4 DB NT630 IP-MELLÉK PROMÓCIÓ
• PANASONIC NS500NE + 4 DB NT680 IP-MELLÉK PROMÓCIÓ 

TOP 1. ASCOM MYCO 3 OKOSTELEFON - AZ ASCOM NAGY HÚZÁSA! – 2.RÉSZ - 2019. augusztus 21.

A hétköznapi használatra szánt okostelefonok és a kimondottan speciális munkára fejlesztett eszközök között első látszatra nem sok a különbség. De a munka világában hamar eljön az igazság pillanata. Cikksorozatunk első részében rámutattunk a problémás területekre, most pedig bemutatjuk, milyen megoldást kínál az újonnan kifejlesztett Ascom Myco 3.

További híreink

Aktuális nyitvatartás - 2019. szeptember 6.
2019. augusztus 21.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. szeptember 6-án (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
Ascom Myco 3 okostelefon - Az ascom nagy húzása! – 2.rész
2019. augusztus 21.
A hétköznapi használatra szánt okostelefonok és a kimondottan speciális munkára fejlesztett eszközök között első látszatra nem sok a különbség. De a munka világában hamar eljön az igazság pillanata. Cikksorozatunk első részében rámutattunk a problémás területekre, most pedig bemutatjuk, milyen ...
IHS MARKIT: totális kínai uralom a videómegfigyelésben!
2019. augusztus 14.
Harmadik éve produkál közel kétszámjegyű növekedést a professzionális videómegfigyelő berendezések piaca, amelytől 2019-ben újabb 9,3 százalékos bővülést várnak. Az üzleti eredményeket a biztonság, a közbiztonság és az üzleti intelligencia fejlesztésének erős igénye tolja a fellegekbe.
TörlésKijelöltek összehasonlítása