Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

EXCEL-NETWORKING ECP (Excel Cabling Partner) tanfolyam és vizsga a Young-ban

2024. január 23.
Végezze el a tanfolyamot és vizsgázzon nálunk ingyenesen magyarul! A Young BTS Kft, az Excel-Networking magyarországi disztribútora, ingyenesen biztosítja a felkészítő tanfolyamot és a vizsgát magyar nyelven.

Novemberben hírt adtunk arról, hogy a 25 éves rendszergarancia biztosításához szükséges minősítéshez könnyebben tudnak hozzájutni a partnerek. Ennek további elősegítésére most meghirdetünk egy vizsgával záródó tanfolyamot a Young telephelyén.

A tanfolyam dátuma: 2024. február 1. 10.00-12.00

A tanfolyamot a szokásos módon a weboldalunkon hirdetjük meg, jelentkezni is ott lehet. (csak a honlapunkra bejelentkezett viszonteladók láthatják)

További keresse Excel-Networking termékmenedzser munkatársunkat:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

A VoiceBlue Next visszatér!
2024. január 23.
Örömmel jelentjük be, hogy a 2N a nagy érdeklődés miatt újraindítja a VoiceBlue Next mobil adapter gyártását és szállítását 2024 nyarától.
Változó ünnepi nyitvatartás
2023. december 10.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy nyitvatartásunk a következőképp alakul decemberben és új év első napjaiban.
Év végi kiszállítás – Fontos információk
2023. december 10.
Az idei évben ismét számolnunk kell a kiszállítási kihívásokkal. A szállítmányozási piac korlátai továbbra is kihatnak a szállítási időkre, és az év végi csúcsszezonban ez különösen érezhető. Szeretnénk felhívni partnereink figyelmét az alábbi fontos információkra.
TörlésKijelöltek összehasonlítása