Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Megállítjuk az időt ingyenes extra garanciával!

2020. május 8.
A Panasonic is kedveskedik ügyfeleinek a krízis hónapjaiban. Meghosszabbítja a jótállási időt egyes termékcsoportokban.

Sok terület jelenleg is zárva van, és a Panasonicnál is tudják, hogy a kommunikálására, oktatására vagy éppen szórakoztatására szánt eszközök jó részt most kihasználatlanok. A világcég ügyfelei oldalán áll, ezért azonnali hatállyal meghosszabbítja a Panasonic kivetítők, a kijelzők, a Broadcast & ProAV kameraberendezések, a kommunikációs és a dokumentum szkennelő megoldásainak jótállási idejét. Ez a legkevesebb, amit gyártó tehet a leállás hatásainak enyhítésére.

Hogyan hosszabbítja meg a Panasonic a jótállást? Mit kell tennie az ügyfeleknek?

A Panasonic egyszerűen deklarálta, hogy meghosszabbítja a meglévő jótállási feltételeket, az ügyfél részéről nem szükséges további lépéseket tenni.

FONTOS: A kampány vége: 2020. június 30.

A jótállás meghosszabbítása azokra az Európában 2020. április 1. előtt megvásárolt termékekre vonatkozik, amelyeknek érvényes jótállásuk volt 2020. április 1. után is.

További információkért keressék Panasonic termékmenedzserünket!

Nagy Krisztián
nagy.krisztian@young.hu
Tel.:+36 (1) 452 2649

 

További híreink

Produkció indul! - ALE Rainbow integráció Microsoft Teams-be
2020. május 8.
Jó hír érkezett azok számára, akik eddig külön használták a Microsoft Teams és az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) alközpont nyújtotta kommunikációs lehetőségeket. Mostantól az ALE Rainbow segítségével a céges telefonhálózat képességei is beágyazhatóvá váltak a Microsoft Teams felületébe.
UNV MINI PTZ kamera: dizájnban is első!
2020. május 6.
Az UNV Mini PTZ kamera-sorozat két modellje, közte a hazánkban is kapható IPC6412LR-X5P is kiemelkedett 60 ország jelöltjéből, és elnyerte a Red Dot Award: Product Design 2020 díjat.
Tökéletesen tisztítható nővérhívó eszközök!
2020. április 28.
A kórházi ápolás kritikus területei a nővérhívó rendszerek. A tökéletes működés alapkövetelmény, hiszen egy nem, vagy rosszul működő rendszer emberéletbe kerülhet. Azonban a mobil eszközökhöz hasonlóan a nővérhívók is melegágyai lehetnek fertőzéseknek, ha nem lehet őket tökéletesen ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása