Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic árlistaváltozás – 2020. október 15-től

2020. szeptember 25.
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és viszonteladói partnereinket, hogy Panasonic árlistánk 2020. október 15-től komolyabb változáson esik át.

A gyártó eddig forintban, az aktuális euró/forint keresztárfolyam változásaihoz évek óta nem igazodó módon határozta meg egyedi listaárait irányunkba. Mostantól azonban – más gyártók árpolitikáját követve – euróban szabja meg a listaárakat. Emiatt a jövőben az euró/forint keresztárfolyam ingadozásai várhatóan a korábbiaknál nagyobb mértékben lesznek hatással aktuális Panasonic listaárainkra. Ezzel együtt továbbra is úgy gondoljuk, hogy a Panasonic megmarad az egyik legkiválóbb ár/érték arányt nyújtó megoldásnak a hazai telekommunikációs piacon.

Kérjük, hogy aktuálisan már kiadott árajánlataikkal kapcsolatban egyeztessenek Panasonic termékfelelőseinkkel (Nagy Krisztián, nagy.krisztian@young.hu Tel.: +36 (1) 452 2649 , Orosz Fruzsina, orosz.fruzsina@young.hu Tel.: +36 (1) 452-2638), hogy az árváltozás ne érje váratlanul se Önöket, se ügyfeleiket. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

A 2020. október 15-től érvényes Panasonic viszonteladói árlista – belépés után – ITT tekinthető meg.

További híreink

Kattints és hívj böngészőből is! – Itt az ALE Rainbow Chrome bővítmény
2020. szeptember 16.
Üzleti telefonon keresztül szeretnénk felhívni valakit közvetlenül a Gmail-ből? Esetleg Chrome böngészőben, bármely weboldalon tárcsázni szeretnénk egy ott található telefonszámot? Az ALE Rainbow Click2Call Chrome bővítménnyel ez gyerekjáték.
EXCEL – NO. 1 kábel márka az Egyesült Királyságban!
2020. szeptember 14.
21%-os részesedésével az Excel-Networking első számú szereplővé lépett elő a brit kábelezési piacon 2019-es eredményei alapján. Minderről a BSRIA (Building Services Research and Information Association) tesztelő, műszeres, kutató és tanácsadó szervezet írt a 2020 áprilisi jelentésében, de az ...
Aktuális nyitvatartás - 2020. szeptember 4.
2020. szeptember 1.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. szeptember 4-én (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása