Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Uniview kamerák figyelik Kalinyingrádot a focivébé alatt

2018. július 2.
Kalinyingrád Oroszország legnyugatibb városa, fontos kikötő Európa kapujában. És nem mellesleg a 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik helyszíne. Az Uniview, a világ egyik vezető videomegfigyelő gyártója szállított fejlett hálózati kamerákat a városmegfigyelő-rendszerhez, hogy megteremtsék a szórakozni vágyó szurkolók biztonságát.

A FIFA Világbajnokság során több mint 1,5 millió turista és fociszurkoló látogat Oroszországba, a lakosság, a játékosok és a látogatók közbiztonsága a legnagyobb kihívás a világverseny ideje alatt.

Ezért az Uniview több száz, csúcskategóriás hálózati kamerából álló, világszínvonalú videomegfigyelő technológiát biztosító rendszert telepített a városba, amely lefedi a fő utakat, a közlekedési csomópontokat és a „legforróbb” területeket, melyeket hatalmas embertömeg áraszt el a világbajnokság ideje alatt. A kamerák éjjel-nappal, folyamatosan tiszta, erősen titkosított videojelet biztosítanak olyan csúcstechnológiával megspékelve, mint az optikai hálózati átvitel, a kettős képsebesség (60 fps), az erős fényelnyomás védelem, a „starlight” - szuper alacsony megvilágítás érzékenység és így tovább. Az Uniview, mint mindig, ebben a projektben is ragaszkodott a kifogástalan termékminőséghez és a megbízhatósághoz. Az IP67-es és további különleges kialakítási szabványok mellett az összes kamera működőképes az egészen extrém, akár -55°C-os környezetben is, ezért különösen alkalmasak a használatra az oroszországi klímaviszonyban. A hatékonyság növelése érdekében a kamerákba különböző mesterséges intelligencia funkciókat is beágyaztak, mint például az arcérzékelést, az emberszámlálását, a behatolásérzékelést, vonalátlépési funkciót stb., amelyek segítik a gyorsabb reagálást a vészhelyzetek esetén

Kalinyingrád nem az egyetlen város, amely kihasználja az Uniview fejlett megfigyelési technológiájának és a mesterséges intelligencia előnyeit. A világ 6 legnagyobb gyártójának egyikeként a Uniview 14 éves tapasztalattal rendelkezik az IP videomegfigyelés terén, és több mint 140 országban értékes megoldásokat kínál.

A Young B.T.S. kiemelt jelentőségű márkájaként most rendkívül kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít az Uniview termékeire. Ha a cikk felkeltette az érdeklődését a termékek iránt, kérjük keresse termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
+36308192647

Forrás: Uniview
Fotó: Vitaly Nevar/TASS

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Ujjlenyomat-olvasós szekrényzár a CANOVATE-től!
  2018. június 28.
  A CANOVATE beépített ujjlenyomat-olvasós szekrényzárát, a gyártó legújabb szabadalmaztatott termékét azoknak fejlesztették ki, akik a rackszekrény hozzáféréshez magasabb szintű azonosítást és biztonságot igényelnek.
  Megjelent az EXCEL ENCIKLOPÉDIA 4. verziója!
  2018. június 26.
  Az Excel-Networking elérhetővé tette az EXCEL ENCIKLOPÉDIA 4. verzióját, ami teljes körű betekintést nyújt az Excel strukturált kábelezési megoldásába.
  Az Ön cége védett a VPNFilter ellen?
  2018. június 20.
  Az utóbbi hetekben több információ is napvilágra került a VPNFilter néven elhíresült vírusról, amely elsősorban népszerű, ám sérülékenyebb SOHO („small office, home office”) wifi routereket fertőzött meg. Utánajártunk, mit érdemes tenni a vírus megfékezésért!​​
  TörlésKijelöltek összehasonlítása