Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Vidd haza az irodád a telefonodon! - Panasonic SoftPhone applikáció

2018. június 8.
A céges asztali telefon egy szuper dolog: ha az asztalnál ülsz. De mi történik, ha felállsz az asztaltól? A Panasonic SoftPhone telefonos applikáció összehozza az irodád a telefonoddal – erről is mesélt Nagy Krisztián a bemutatójában a Young Partner Napon!

A Panasonic SoftPhone okostelefon kliens applikáció segítségével a munkatársak bárhonnan bármikor rákapcsolódhatnak a vállalati telefonhálózatra. Támogatja a valósidejű hang és videó-kommunikációt. A szoftver segítséget nyújt a hívás megjelenítéséhez, valamint hozzáférést biztosít gyorshívó számokhoz és egyéb személyes telefonhívási funkciókhoz, mint például a push üzenetek küldése.

Rövid videó az alkalmazásról, amely Panasonic Mobile Softphone néven IOS-re és Androidra is letölthető:

További híreink

Új 2N Verso kombinált modulok a láthatáron!
2018. június 8.
Kiváló hírrel szolgálhatunk a 2N IP Verso, a 2N LTE Verso kaputelefonnal rendelkezőknek és mindazoknak, akik éppen a telepítésen gondolkoznak! A csehországi székhelyű 2N piacra dobta új, helytakarékos, többlépcsős azonosításra is alkalmas moduljait: egy Bluetooth és RFID kártyaolvasóval ...
GDPR tanúsítványt kapott az Uniview a TÜV Rheinland-tól!
2018. június 8.
Az Uniview korábban elsőként kötött stratégiai partneri megállapodást a biztonságtechnikai ipar vezető szereplőjeként a TÜV Rheinland-dal a GDPR rendeletből származó, a termék adatvédelemről szóló tanúsítvány kidolgozására. Az Uniview most sikeresen vette a TÜV Rheinland tesztjének akadályait, ...
Aktuális nyitva tartás - 2018. június 1.
2018. május 25.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitva tartásunktól eltérően 2018. június 1-én (pénteken) zárva tartunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása