Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N árváltozás 2021. november 15-től

2021. október 26.
A piacvezető beléptetőgyártó 2N kényszerű árváltozást jelentette be partnereinek az Európában tapasztalható hiányválság miatt. A kb. 10%-os emelkedést november 15-től tapasztalhatják vevőink is.

Az energiaárak drasztikus emelkedését és az alapanyagok árának változását kompenzálandó a gyártó kissé felfelé csavarja árait, melynek következtében cégünk is kénytelen hasonló módon eljárni. Jelenlegi árainkat november 12-ig tudjuk tartani, november 15-től azonban már az új árlista szerint vesszük fel a rendeléseket, amely felkerült honlapunkra. Az árváltozás nagyságrendileg 10%-os növekedést jelent. Kérjük, hogy közelgő rendeléseik során ezt már vegyék figyelembe.

További információkért, árajánlatért keressék 2N termékmenedzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Alcatel-Lucent bővülő Wi-Fi 6 kínálat: két újabb access point
2021. október 25.
Az Alcatel-Lucent nem csak üzleti asztali telefon kínálatát újítja meg, de vele párhuzamosan Wi-Fi 6 portfóliójának bővítésébe is belekezdett. Novembertől már kaphatók az OmniAccess Stellar Wi-Fi 6 AP1331 prémium középkategóriás illetve a speciálisan vendéglátóipari és idegenforgalmi ...
Alcatel-Lucent megszűnő telefonok!
2021. október 20.
Az Alcatel-Lucent Enterprise bejelentette, hogy 2021 decemberéig megszünteti a digitális asztali telefonok és a DECT kézibeszélők régebbi generációit. Az új készülékek már itt vannak!
Panasonic vásárlói roham a véghajrában: nem érdemes kivárni!
2021. szeptember 30.
A Panasonic telekommunikációs iparágának megszűnése a vártál is nagyobb érdeklődést váltott ki, első kézből tapasztaljuk, hogy az utolsó pillanatban mindenki új Panasonic alközpontot és kiegészítőket akar vásárolni. Most szólunk: aki kivár, az könnyen hoppon maradhat. Mondjuk a legújabb ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása