Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

A francia kormányzat is RAINBOW-t használ!

2020. március 26.
Lecsapott a francia államigazgatás az Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow-ra! Nem csak a minisztériumokba és a közigazgatásba szánják az ALE kommunikációs helyfüggetlen kommunikációs platformját: a francia hadügyben is gigantikus mennyiségű klienst telepítenek gőzerővel a napokban.

Örömhírről számolt be az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) szerdai belső tájékoztatójában. A francia kormány két választottja közül az egyik a Rainbow, amelyet minden minisztériumban, közigazgatási szervénél, városokban, kórházakban, és olyan cégeknél használni lehet, ahol a francia kormány többségi részesedéssel rendelkezik. A Rainbow ezzel a hangkonferencia illetve webkonferencia-multimédia területeken lesz általánosan elfogadott és használt alapeszköz.
Az Alcatel-Lucent Enterprise ezzel komoly versenyre kelt a hagyományos GAFAM (Google, Apple, Facebook, Amazon és Microsoft), a Cisco és a BATX (Baidu, Alibaba, Tencent, Xiaomi) vállalatok által kínált megoldásokkal és néhány jelentősebb európai céggel is.

A francia kormányzati indoklás szerint azért választották ki a Rainbow-t, mert:

  • Az ALE francia cég, 1000 alkalmazottat foglalkoztat és Franciaországban toboroz munkaerőt, amely jelen gazdasági helyzetben nagyon fontos tényező.
  • a Rainbow-t Franciaországban fejlesztik és a support is odahaza folyik
  • a Rainbow az egyetlen olyan európai ipari megoldás, amely jelentős felhasználói számmal rendelkezik
  • a Rainbow támogat biztonsági szabványokat, a beleértve a HDS (Health Data Hosting) szabványt is
  • A Rainbow-t az OVH hostolja, amely a három legnagyobb szuverén francia felhőszolgáltató egyike

A napokban nem csak a francia közigazgatás, de a francia hadügy is komoly Rainbow klienshálózat kiépítésébe kezdett. A hadügyminisztérium azt kérte az Alcatel-Lucent Enterprise-tól, hogy a hét végére telepítsen 40-50 ezer (!) licenszet.

A Rainbow nem csak Franciaországban, de idehaza is elkezdte hódító útját. A Young B.T.S. kft a régió első olyan Alcatel-Lucent Enterprise nagybeszállítója, amely Rainbow klienseket állított üzembe nagyobb számban az elmúlt hetekben és napokban azonnali home office és távmunka igények miatt partnereinél és ügyfeleinél.

A Rainbow-val kapcsolatos további információkért keressék Alcatel-Lucent Enterprise specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (30) 819 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

További híreink

ALE RAINBOW Gyors használati útmutató PC-re és mobilra
2020. március 25.
Az utóbbi hetekben beélesített, home office-ra szánt Rainbow kliensek funkciói sokaknak még újdonságként hatnak. Nekik adunk most gyors használati útmutatókat, amellyel könnyebb elkezdeni a munkát.
Változó árlisták 2020. március 20-tól
2020. március 19.
A hirtelen megváltozott devizaárfolyamok miatt 2020. március 20-tól a Young B.T.S. Kft is ármódosításra kényszerül.
Tájékoztatás a rendkívüli helyzet miatti ügymenetről - FRISSÍTVE: 2020. március 17. 16.30
2020. március 17.
Az elmúlt napok eseményei mindenkit aggodalommal töltenek el. Szeretnénk ugyanakkor biztosítani és megnyugtatni Önt, hogy Young B.T.S. Kft. mindent megtesz ügyfelei zavartalan kiszolgálásáért. Ezt a hírt folyamatosan frissítjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása