Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Aktuális nyitvatartás - 2019. július 24.

2019. július 17.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ELMŰ Hálózati Kft. előre bejelentett elektromos hálózati karbantartási és felújítási munkái miatt telephelyünkön 2019. július 24-én (szerdán) ÁRAMSZÜNET lesz, így szokásos nyitvatartásunktól eltérően aznap ZÁRVA tartunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!

További híreink

Tombol az UNV kifutó IP kamerák nyári akció!
2019. július 10.
Nyári szabadságra küldjük a magas árakat! Készleten lévő UNV IP kameráink július végéig kedvezményesen áron kaphatók viszonteladóknak és végfelhasználóknak egyaránt.
TÁMAD AZ ÚJ UNI OS - UNV NVR Operációs rendszer újdonságok
2019. július 9.
Nagy frissítésen esett át az Uniview NVR-ek operációs rendszere, az UNI OS. A gyártó teljesen átformálta a felhasználói interfészt, optimalizálta a felhasználói élményt és beoltotta az egészet egy jó adag mesterséges intelligenciával. Mutatunk pár elbűvölő újdonságot!
2N PROJECT DESIGNER - Oly könnyű a választás!
2019. július 2.
A 2N egy új projekt-konfigurációs eszközt fejlesztett honlapjára a hatalmas intercom kínálat hatékony szűrésére. A 2N Project Designer 1.0 egy lépésről-lépésre működő útmutató felület ügyfelek és partnerek számára, amely segít könnyen kiválasztani és konfigurálni a kívánt beléptetőket. Az ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása