Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Goodbye! - Utolsó darabok 2N EasyGate GSM és 2N VoiceBlue Next 4xGSM-ből

2021. szeptember 15.
Beváltotta július végi ígéretét a 2N, így már nem lehet rendelni a 2N két kultikus analóg GSM adapterét. Érdemes most megvásárolni a készletünkön található eszközöket, mert ezek már tényleg az utolsó darabok! Nem kell azonban csüggedni: rendelhető alternatíva!

Ahogy korábban beharangoztuk, a 2N nyugdíjazza az analóg GSM technológiát, és csak a UMTS képes eszközeik maradnak. A Young BTS Kft. raktárból a készlet erejéig az alábbi kifutó termékek utolsó darabjai vihetők el:

A jó hír, hogy van helyettük alternatíva!


Kérjük, hogy a szűkös raktárkészlet miatt minden esetben egyeztessenek 2N termékfelelősünkkel az aktuális készletről a kifutó termékek esetén.

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Aktuális nyitvatartás - 2021. szeptember 3.
  2021. augusztus 30.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. szeptember 3-án (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
  Ascom DECT az élőzenei koncertek szolgálatában
  2021. augusztus 23.
  Egyre több élőzenei előadás vagy éppen szuperprodukció tér vissza a színpadra, és ezek helyszíni menedzselése továbbra is telekommunikációs kihívás a szervezőknek. Ebben segít az Ascom DECT technológiája, amelynek használatára bemutatunk egy esettanulmányt.
  Viszlát GSM adapterek! Megszűnő 2N termékek és választható utódaik
  2021. július 23.
  Világszerte évek óta szolgálják a cégeket a vezetékes telefonok helyettesítésére, valamint adat-, SMS- és faxátvitelre a 2N GSM adaptereket. A technológia azonban rohamosan fejlődik, és ezzel együtt a piaci helyzet is változik. A gyártó eljöttnek látta az időt, hogy búcsút mondjon ezeknek az ...
  TörlésKijelöltek összehasonlítása