Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Megérkezett az Advantech! - Erősítünk IoT-ben

2021. június 30.
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy immár felkerült képviselt márkáink közé az Advantech Corporation, a világ egyik vezető hardver gyártó márkája, akinek IoT megoldásait mostantól Focus Channel Partnerként forgalmazzuk.

A Young B.T.S. Kft. mindig követte az adott kor aktuális műszaki igényeit, így a telefóniát követően egyre inkább behoztuk kínálatunkba az aktív/passzív hálózati eszközöket, később a biztonságtechnikai oldalt is erősítettük a beléptetőrendszerekkel és kamerákkal. Most pedig az Iot, azaz a Internet of Things, a „Dolgok internetje” hullámra kapaszkodunk fel, melynek során behoztuk kínálatunkba az Advantech Corporation, az egyik vezető IoT gyártó megoldásait, amelynek neve értelemszerűen jól cseng az IoT világát már ismerők fülében. Cégünk bevezetésképpen elsősorban az IPAR ÉS MEZŐGAZDASÁGI IOT (IIoT) illetve BIZTONSÁGTECHNIKAI megoldásaikat ajánlja az érdeklődők figyelmébe, de gyakorlatilag bármely Advantech megoldás elérhető mostantól rajtunk keresztül.

Az Advantech vállalati víziója az intelligens bolygó létrehozása. A vállalat globális vezető szerepet tölt be az IoT intelligens rendszerek és beágyazott platformok területén. Az IoT, a big data és a mesterséges intelligencia trendjeinek felkarolása érdekében az Advantech az Edge Intelligence WISE-PaaS magjával IoT hardver- és szoftvermegoldásokat népszerűsít, hogy segítse az üzleti partnereket és ügyfeleket ipari láncaik összekapcsolásában.Az IIoT (Industrial IoT) nagy lehetőségeket rejt magában a minőség-ellenőrzés, fenntartható és környezetbarát megoldások, ellátási lánc nyomon követhetősége és az ellátási lánc hatékonyság növelése szempontjából. Ipari környezetben az IIoT kulcsfontosságú az olyan folyamatok szempontjából, mint például a prediktív karbantartás (PdM), emeltszintű üzemelés támogatás, energiagazdálkodás és az eszközkövetés. Az iparági igények kiszolgálására Advantech korszerű ipari eszközöket kínál különböző termékkategóriákban: Ethernet switch-ek, I/O modulok, ipari monitorok, soros, telematikus, USB, vezetéknélküli és ipari eszközök stb.

Legyen szó live streaming vagy rögzítendő videó továbbításáról vagy akár csúcs kategóriás mesterséges intelligenciával ellátott EDGE Computing megoldásról az Advantech teljeskörű termékportfóliójával mindent igényt lefed, az Advantech Security Pack segítségével pedig az adatbiztonság erősen javítható.

A márka bevezetéseképpen NYILVÁNOS WEBINAR-t tartunk 2021. július 7-én, melyről bővebb információ található ITT.

További információkért, ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse Advantech termékmenedzserünket:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

Advantech - Ipari IoT megoldások webinar
2021. június 30.
Megérkezett kínálatunkba az Advantech! Webinárunk során betekintést nyújtunk a márka egyedi, specifikus megoldásaiba az intelligens IoT rendszerek, Ipar 4.0, biztonságtechnikai hálózatok és számos egyéb kulcsfontosságú felhasználási területen.
Aktuális nyitvatartás - 2021. július 9.
2021. június 28.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. július 9-én (péntek) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk. Veszünk fel rendeléseket, adunk ki ajánlatokat, de áru mozgás aznap nem lesz. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
Új Alcatel-Lucent Gigabit LAN switch családok belépő szintre!
2021. június 16.
Két új, egyszerű, de nagyszerű switch sorozatot jelentett be az Alcatel-Lucent Enterprise azoknak, akiknek már belépő szinten is fontos a minőség és a megbízhatóság.
TörlésKijelöltek összehasonlítása