Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic alközpontod van? Most légy észnél!

2022. október 21.
Noha a gyártó az év végén befejezi az alközpontok és SIP eszközeinek forgalmazását, sokan kitartottak a japán gyártó megbízható, kiváló minőségű alközpontjai mellett. Hogy az eszközök a lehető leghosszabb ideig tolhassák ki élettartamukat, érdemes mindvégig észnél lenni, mert kihagyhatatlan lehetőségek állnak rendelkezésre a bővítésre a hátralévő hetekben, hónapokban.

A Panasonic mindent bevet megszűnő iparági eszközeinek életartamának kitolásához. Bár szép lassan minden kereskedelmi támogatásnak vége szakad, ha észnél vagyunk, a legtöbbet kihozhatjuk az eszközökből a hátralévő időben. Így például érdemes észben tartani, hogy a KX-NCP és KX-TDE rendszereket még lehet év végéig licence kulccsal bővíteni! Ezzel a lehetőséggel a végső pillanatig bővíthetők és sokáig használhatók maradhatnak megbízható, kiváló minőségű alközpontjaink. Az NCP és TDE aktiváló kulcsokat pedig nem kell keresgélni, a Young BTS Kft.-től beszerezhetők!

 • NCP/TDE aktiváló kulcs árlistánk itt megtekinthető (belépés után)

Aki tehát még IP oldalon (VoIP fővonal, IP mellékállomás) bővítésben gondolkozik, legkésőbb 2022. december első hetéig adja le rendelést nálunk, hiszen ezután ezek a típusok IP képesség fejlesztése nem lesz lehetséges!

Jó, ha tudjuk:
 • Az IP irányú bővítések feltétele, hogy az alközpont DSP kártyával rendelkezzen (KX-TDE011X; KX-NCP1104).
 • Az NCP/TDE DSP kártyák előre telepített fővonali és IP rendszer mellék aktiváló kulcsokkal rendelkeznek. Ezek az alközpontok jellemzően több csatornányi ISDN vonalat használnak, mint amennyi IP fővonali csatorna kapacitás elő van telepítve a DSP kártyákon. Mivel a szolgáltatok folyamatosan szüntetik meg az ISDN fővonali szolgáltatást, így IP fővonalra történő átálláskor csatorna kapacitás hiány léphet fel, ha csak az előre telepített aktiváló kulcsokkal számolunk.

Az KX-NS/NSX családoknál még ennél is rózsásabb a helyzet, mivel a gyártói ígéreteknek megfelelően októberben megjelent az utolsó firmware első verziója, ami felszabadítja az összes olyan funkciót és kapacitást, amit korábban aktiváló kulcsokkal lehetett csak elérni.

Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy a KX-NT500-as IP rendszerkészülékek már nem rendelhetőek a gyártótól, így az aktiváló kulcsok megvásárlása előtt mindenképp érdemes érdeklődni az elérhető IP rendszerkészülékekről! (A KX-NT600-as IPPT család nem támogatott a KX-NCP/TDE PBX családoknál)!

Senki se hagyja ki a következő hetek, hónapok soha vissza nem térő Panasonic lehetőségeit meglévő alközpontjai záró fejlesztésére! További információkért, és az aktiváló kulcsok lehetőségeiért keressék bizalommal munkatársainkat:

Orosz Fruzsina - kereskedelmi asszisztens
orosz.fruzsina@young.hu

Nagy Krisztián - termékfelelős
nagy.krisztian@young.hu

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Zárva tartunk - 2022. október 15-én
  2022. október 10.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. október 15-én (szombat) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
  Kiváló ár/érték arányú PLANET switchek kis- és középvállalkozásoknak - jelenleg raktárról
  2022. szeptember 28.
  A PLANET Technology Corporation nem csak a legszélsőségesebb ipari körülményekre tervezi robosztus hálózati termékeit, de a hagyományos kis- és középvállalkozások (KKV) számára is kiváló ár/érték arányú switcheket gyárt a hétköznapokra. Az igazán jó hír, hogy ezek az eszközök nem csak ...
  ALE Wi-Fi 6E access point-ok a láthatáron!
  2022. szeptember 28.
  2021 nyarán még csak beharangoztuk a Wi-Fi 6E technológiát, de egy év elteltével szépen kezdenek csordogálni az első Wi-Fi 6E kompatibilis notebook-ok, okostelefonok is. Az Alcatel-Lucent Enterprise is piacra dobja első Wi-Fi6E képes felső kategóriás beltéri access point-ját, a OmniStellar AP1451-t.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása