Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic nyári bombameglepetés! KX-TES824CE alközpont csomagajánlat

2022. május 24.
Idén nyárra még egyszer elérhetővé válik a Young B.T.S. Kft-nél a Panasonic egyik siker alközpontja, a KX-TES824CE! Az alközpontokat kizárólag csomagban kínáljuk, a készlet erejéig, és már előrendelhetők.

A megrendelt csomagok várhatóan augusztus második felétől kerülnek kiszállításra, azaz a rendelés teljesítése nem raktárról történik. A megrendelt csomagok beérkezésekor értesítjük partnereinket. Rendelésre a készlet erejéig van lehetőség. A csomagtól eltérő tételeket nem biztosítunk, ezekre rendelést befogadni sem tudunk.

A csomagok

A csomagok már előrendelhetők.

További információkért keresse Panasonic termékfelelőseinket:

Orosz Fruzsina
kereskedelmi asszisztens
orosz.fruzsina@young.hu
Tel.: +36 (1) 452-2638

Nagy Krisztián
termékfelelős
nagy.krisztian@young.hu
+36 (1) 452 2784

További híreink

Biztonsági frissítés OXO Connect és OXO Connect Evolution részére
2022. május 20.
Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE), az üzleti telefonok piacvezetőjeként új karbantartási frissítéseket vezet be az OXO Connect és az OXO Connect Evolution számára. Az érintett verziók Az OmniPCX Office, OXO Connect, OXO Connect Evolution összes verziója.
Digitális világunk elválaszthatatlan részei: az üzleti asztali telefonok
2022. április 11.
Bár az elmúlt években jelentős változások történtek a kommunikációs környezetben, az üzleti asztali telefonok iránti kereslet nem változott. A vállalkozások világszerte ugyanolyan napi szinten használják az asztali telefonokat elsődleges kommunikációs eszközként, mint akár 10 évvel ezelőtt. ...
AKTUÁLIS NYITVATARTÁS - 2022. április 14.
2022. április 6.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. április 14-én (csütörtök) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása