Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Alcatel-Lucent - IP hálózati megoldások

Megoldások

Core switch

Nagyvállalati és folyamatosan bővülő hálózatok esetén alkalmazható megoldások. Nagy port sűrűségű, nagy sebességű optikai és rézmodulok, teljesen redundáns hot-swap cpu, ventilátor és tápegység modulok a folyamatos működésért. Elérhető típusok 10K, 9900, 9000E, 6900

Access switch

Az Alcatel-Lucent access swith megoldásai piacvezetők a rugalmasság, a biztonság és a dinamikus hálózati teljesítmény tekintetében, miközben valós idejű alkalmazásokat garantálnak a felhasználóknak.

Ipari switch megoldások

Az Alcatel-Lucent ipari switchek ellenálló, strapabíró hardver designt kínálnak, melyek széles hőmérsékleti tartományban is kiválóan üzemelnek. Az OmniSwitch 6865 és 6855 sorozata ipari kategóriában, magas sűrűséggel, és korszerű Ethernet platformmal megbízható működtetést kínál a legzordabb környezeti és legridegebb hőmérsékletű környezetben is. Az OmniSwitch 6865 ipari switchek telepítése ideális szállítási és közlekedési kontroll rendszerekhez, elektromos közművekhez, videó megfigyelő rendszerekhez és kültéri berendezésekhez.

Előnyök

"Hard" kivitel - Ipari környezetben, szélsőséges körülmények között is használható switchek

Ipari minőségű, nagy ellenálló képességű switchek, speciális Ethernet platformmal, amelyek megbízhatóan működnek a legszélsőségesebb feltételek mellett is. A termékek strapabíró kivitelezésüknek köszönhetően a legkeményebb környezeti és időjárási (-40°C és +74°C között) körülményeknek is ellenállnak és időtálló megoldást nyújtanak.

Vállalati hatékonyságot növelő megoldások

Nagyvállalati és folyamatosan bővülő hálózatok esetén alkalmazható megoldások. Nagy port sűrűségű, nagy sebességű optikai és rézmodulok, teljesen redundáns hot-swap CPU, ventilátor és tápegység modulok a folyamatos működésért.

Rugalmas munkavégzés támogatása

A vállalat IP eszközei biztosítják, hogy az alkalmazottak bárhol, bármikor, bármilyen eszközzel csatlakozhassanak a hálózathoz.

Biztonságos munkavégzés bárhol, bármikor, bármilyen eszközről

Az innovatív multimédiás alkalmazások megkönnyítik és biztonságossá teszik a munkavégzést.

Funkciók

Mobilitás

Az eszközök támogatják, hogy az alkalmazottak bárhol, bármikor, bármilyen eszközzel csatlakozhassanak a hálózathoz

Központi menedzsment

A rendszer kedvező funkcióinak köszönhetően központilag menedzselhető, így téve még hatékonyabbá a munkafolyamatokat.

Virtuális sasszé megoldások

A virtuális sasszé sasszék egy csoportja, mely egy központi irányítású IP címen keresztül irányítható. Mind csomóponti szinten, mind kapcsolati szinten redundanciát nyújt a kettes és hármas szintű kiszolgálóknak és protokolloknak, melyek önálló egységként működnek. A virtuális sasszé használható a spanning tree megszüntetésére, a hálózat egyszerűsítésére, és jobb kapcsolat kihasználására a belső, elosztó, és adatközpont kapcsoló alkalmazásokban.

AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE PÁLINKÁS PÉTER!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2726
E-mail: palinkas.peter@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása