Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Alcatel-Lucent

IP alapú telefonos megoldások

Az Alcatel-Lucent széles körben kínálja IP alapú telefonos megoldásait, melyek közül mindenki megtalálhatja az igényeihez leginkább illőt.

Unified Communications

Az Alcatel-Lucent kommunikációs megoldásai választ adnak a mai kor kihívásaira, az innovatív eszközök követik a trendeket, miközben támogatják a rugalmas és hatékony munkavégzést. Az OpenTouch megoldások tökéletes felhasználói élményt nyújtanak, a multimédiás alkalmazásokkal elmosódnak a határok, és lehetségessé válik a virtuális és interaktív kapcsolat az alkalmazottak között.

Multimédiás Contact Center megoldások

Az Alcatel-Lucent Contact Center megoldásai lehetővé teszik üzleti céljai elérését, az információáramlás pedig növeli bevételeit. Akár alapszintű központról, akár fejlett interaktív szolgáltatásokról van szó, az Alcatel-Lucent egyszerű, költséghatékony és a későbbiekben bővíthető megoldásokat kínál.

IP hálózati megoldások

Az Alcatel-Lucent IP hálózati megoldásai növelik a vállalat hatékonyságát, hiszen a vele megvalósítható rugalmas munkavégzés, illetve az elkötelezett munkatársak mind elősegítik az ügyfelek elégedettségének magas szinten tartását.
Az Alcatel-Lucent Enterprise több mint 20 éve kínál valós idejű kommunikációs és üzleti telefónia megoldásokat, megalkotva a legátfogóbb funkciókat és jellemzőket, így téve eleget 40 millió felhasználónak, 200 000 ügyfélnek 150 országban. A cég különböző megoldásokat nyújt a kommunikáció terén, legyen akár a munkahelyen vagy éppen útközben. Ha szeretné hatékonyabbá tenni saját és alkalmazottai munkáját, létre kell hoznia egy biztonságos környezetet, amelynek a kiváló minőségű kommunikáció elengedhetetlen feltétele. Ebben segít az Alcatel-Lucent, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes és felhasználói élményben gazdag rendszerek kialakítását, melyeket akár már meglévő hálózatába is költséghatékonyan és könnyedén integrálhat. A piacvezető Alcatel-Lucent IP alapú, analóg és digitális rendszerkészülékei, illetve a későbbiekben is bővíthető multimédiás call center és contact center megoldásai dinamikus és magas szintű belső és külső kommunikációt tesznek lehetővé.

AZ ÖN TERMÉKMENEDZSERE PÁLINKÁS PÉTER!

Telefonszám:  +36 (1) 452 2726
E-mail: palinkas.peter@young.hu 

Ajánlatkérés vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

Termék katalógus

TörlésKijelöltek összehasonlítása