Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

2N IP Safety - A narancssárga angyal!

2019. május 13.
A 2N IP Safety egy első osztályú biztonsági intercom, amely kimondottan vészhelyzeti kommunikációhoz készült. Esővel és akár -40 ° C-os faggyal is megbirkózik, fényes narancssárga színe és gombvilágítása miatt rossz látási viszonyoknál is könnyebben felismerhető.Nem elég masszívan állni a sarat egy utcai segélyhívó oszlopba ágyazva vagy akár egy ipari nagyüzem épületének falába telepítve, ha a mostoha körülmények ellenére alig hallgató a vészhelyzeti hívás. A 2N IP Safety intercomot ezért kiváló hangzással látták el, így még a nehéz körülmények között is tisztán hallható a beszéd, amelyről automatikus hangerőszabályozás gondoskodik, megfejelve mindezt egy IP69K és az IK10 fokozatú rendkívüli tartóssági teszten átesett burkolattal. Nem véletlenül szerelték fel a budapesti segélyhívó oszlopokat is két éve 2N IP Safety-vel.

2N IP Safety változatok

2N IP Safety - 9152101W
2N IP Safety - 9152102W
2N IP Safety - 9152101MW

 

Mindig látható és funkcionális
A narancssárga színezés és a kék háttérvilágítású gombok miatt könnyen megtalálható, amikor szüksége van rá.

Integráció a meglévő rendszerbe
A 10W-os erősítőnek köszönhetően a 2N® IP Safety-t nem csak vészhelyzeti bejelentésre, de akár vészhelyzeti hangszóróként is használható, megnövelve a már korábban kiépített vészhelyzeti hangrendszer kapacitását és hatékonyságát.

Távoli konfigurálási lehetőség
A készülék távolról is elérhető a biztonságos felhő kapcsolat révén, így idő és pénz takarítható meg. Nem feltétlen kell kiszállni a helyszínre a készülék beállításához.

Biztonsági relé (opcionális)
Egy egyszerű kiegészítő eszközzel meggátolható a behatolás az elektronikus zárolási rendszer jogosulatlan manipulálása révén.

Szabotázs-kapcsoló (opcionális)
A 2N IP Safety egy olyan szabotázskapcsolóval is felszerelhető, amely érzékeli a készülék jogosulatlan felnyitását.

Idő profilok beállítása
Ez a funkció lehetővé teszi telefonszám használati időtartamának meghatározását.

Háttérvilágítású gombok
A 2N IP Safety 1 vagy 2 gomb, kék színű háttérvilágítású gombbal is felszerelhető.

Audio loop teszt
Az intercom rendszeresen végez audio önellenőrzéseket. A mikrofon vagy a hangszóró meghibásodása esetén jelzi a problémát.

Sip támogatás szerver nélkül
A SIP protokolltámogatás megkönnyíti a 2N IP Safety és IP telefonok és más gyártók PBX-jeinek összekapcsolását anélkül, hogy csatlakozni kellene a szerverhez.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Adatátviteli protokoll: SIP 2.0 (RFC - 3261)
  • Mikrofon: 2 built-in microphone, Speaker 10W
  • Audio stream: Codecs G.711, G.729, G.722, L16/16kHz
  • Támogatott protokollok: SIP2.0, DHCP opt. 66, SMTP, 802.1x, RTSP, RTP, TFTP, HTTP, HTTPS, Syslog, ONVIF
  • Hálózati csatlakozás: 12V ± 15%/ 2A DC, or PoE 802.3af (Class 0 - 12.95W)

A Young B.T.S. széles körű támogatást és segítséget nyújt a megfelelő eszköz kiválasztásában, telepítésében, üzemeltetésében, karbantartásában, hogy a megfelelő 2N IP Safety készülék szolgálja hosszú éveken keresztül hűségesen tulajdonosát. A termékkel kapcsolatban további információkért keressék bizalommal termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
+36 (30) 819 2647

 

 

További híreink

Panasonic First Level - Comms Professional ingyenes oktatás a Young-nál!
2019. május 13.
Júniusban elindítjuk a Panasonic-Young Oktatási Centrumunkat, mely a „Panasonic Academy” tematikáját követve lehetőséget ad a Panasonic és a hozzá illeszthető szoftverek aktuális megoldásainak alapos megismeréséhez - mindezt magyar nyelven. Ezzel együtt Oktatási Centrumunk biztosítja a ...
ÚJ TECH VIDEÓ - Planet GSD -1222VHP - LCD-vel minden jobb?!
2019. május 8.
Pásztor András termékspecialistánk a Planet GSD-1222VHP az LCD kijelzővel rendelkező PoE képes gigabites switch család egyik tagját mutatja be új videójában.
EXCEL Environ CL rackszekrények - Biztonságra tervezve!
2019. április 30.
Az Excel új Environ CL sorozatú többszintű álló rackszekrényeit a magasabb biztonságot megkövetelő projektekhez tervezték. A sorozat a már jól bevált és népszerű ER sorozatú vázán alapul, így 42U vagy 47U magasságú, 600 mm (CL600) vagy 800 mm széles (CL800), szürke, fehér vagy fekete és 2 vagy ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása