Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

ÚJ TECH VIDEÓ - Planet GSD -1222VHP - LCD-vel minden jobb?!

2019. május 8.
Pásztor András termékspecialistánk a Planet GSD-1222VHP az LCD kijelzővel rendelkező PoE képes gigabites switch család egyik tagját mutatja be új videójában.

A Planet GSD-1222VHP tudásban a nem menedzselhető és smart eszközök között helyezkedik el, kényelmessé téve az üzembe helyezést, hibakeresést. A videó az LCD segítségével elérhető funkciókat mutatja be.

Az eszköz IDE KATTINTVA azonnal megvásárolhatja webshopunkból!

További információkért keressék Planet termékspecialistánkat:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

EXCEL Environ CL rackszekrények - Biztonságra tervezve!
2019. április 30.
Az Excel új Environ CL sorozatú többszintű álló rackszekrényeit a magasabb biztonságot megkövetelő projektekhez tervezték. A sorozat a már jól bevált és népszerű ER sorozatú vázán alapul, így 42U vagy 47U magasságú, 600 mm (CL600) vagy 800 mm széles (CL800), szürke, fehér vagy fekete és 2 vagy ...
Mondd, te melyiket választanád? - új ALE üzleti telefon összehasonlító oldal
2019. április 25.
Hiánypótló internetes felülettel bővítette honlapját az Alcatel-Lucent Enterprise. A cég üzleti telefonkészülékeit összehasonlító oldalon rengeteg paraméter alapján találhatjuk meg a számunkra legkedvezőbb készülékeket.
Formát bont az UNV?
2019. április 15.
A megszokott dizájntól merőben eltérő mini PTZ kamerákat dobott piacra az Uniview. Bár a mini PTZ-ket egyelőre a tengerentúli piacokon kezdték el árusítani, a Star Wars filmek birodalmi vallató-droidjára erősen hajazó UNV kamerákban jó eséllyel már most felfedezhetjük a gyártó új formatervezési ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása