Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

A jövő beléptetőrendszere megérkezett: itt az újgenerációs 2N IP Verso 2.0 Intercom

2023. június 1.
Üdvözlünk a beléptetőrendszerek új korszakában! Nagy örömmel mutatjuk be az újgenerációs beléptetőrendszer legújabb csodáját, az 1.0-ás verzió sikereit felülmúló 2N® IP Verso 2.0 intercomot, amely a jövő beléptetőrendszereinek úttörőjeként magával hozva a legújabb fejlesztéseket és lenyűgöző innovációt.


A 2N idén rendesen beletaposott a „gázpedálba”! Áprilisban számoltunk be róla, hogy megújította access unitjait a gyártó, és piacra dobta a 2N Access Unit 2.0 családot! Júniusban pedig robban az igazi bomba, hiszen az access unitokkal szoros egységben működő, zászlóshajó intercomjait is megújítja a 2N:

Itt 2N IP Verso 2.0!

Az 2N IP Verso 2.0 intercom a világ legkelendőbb beléptetőrendszerének, a méltán híres 1.0-ás verzió utódja, melynek széleskörű modularitást (akár 20 modul kombinálható az egyedi beléptetőrendszerek létrehozásához), a különböző telepítési lehetőségeit (felületre szerelt, síkba süllyesztett, üvegre rögzített) és a két színváltozatát (fekete és ezüst) imádták a vásárlók.
Azonban egyetlen igazi hátránya mégiscsak volt a régebbi változatnak: a kamera minősége. Nemzetközi felmérések és a gyártó saját piackutatásai alapján kiderült, hogy az irodai projektek több mint 50%-a (és egyre inkább a lakóépületek is) olyan beléptetőrendszert igényelnek, amely rendelkeznek Full HD kamerával (1080p). Ez azt jelenti, hogy nemcsak egy kellemes frissítésről van szó egy már nagyszerű intercom esetében - ez egy piaci szükségszerűség és valami, amit mostantól sztenderdként kell nyújtani a vásárlóknak!


Melyek tehát a 2N IP Verso 2.0 újdonságai?

  • Hagyományos PIN-kód, RFID és mobil hozzáférés (Bluetooth vagy NFC alapú) mellett most már QR-kód olvasást is támogat - egy remek és gyors megoldást kínálva egyszeri látogatók vagy ideiglenes hozzáférések esetére.
  • Az eszköz számos további újítást is tartalmaz, amelyek az előző modellhez képest jelentős előnyöket kínálnak. Egyik fő előnye a lenyűgöző képminőség, amit a széles látószögű (WDR) Full HD kamera nyújt. Akár alacsony fényviszonyok között is éles, színes képeket rögzít, és a látószögét is növelték, hogy még szélesebb területet fedjen le (138° vízszintesen). Teljes sötétségben a kaputelefon éjszakai üzemmódba kapcsol, és a kamera infravörös megvilágítást használ.
  • Az újgenerációs intercomot egy erős ARTPEC-7 processzor hajtja, amely nemcsak a kamerát látja el, de támogatja az új fejlett funkciókat is, mint például a videoanalitikát és a haladó mozgásérzékelést. Az erőteljes processzor lehetővé teszi a rendszer számára, hogy gyorsan reagáljon, és biztosítsa a hatékony működést.
  • A 2N® IP Verso 2.0 egyúttal a tartósság terén is kiemelkedik. Az új alumíniumból készült váz még strapabíróbbá teszi a telepítést, különösen egyenetlen felületeken. Ennek köszönhetően a telepítés egyszerűbb és biztonságosabb, kiküszöbölve a rossz felszerelésből adódó szivárgás lehetőségét. A vázra lézernyomtatott feliratok lettek felhelyezve (IN, OUT, GND stb.), amelyek megkönnyítik a telepítés folyamatát.
  • Az 2N új intercomja továbbra is megtartja a moduláris felépítést, ami az elődjének is nagy népszerűséget hozott. Az összes meglévő 20 modul kompatibilis az újgenerációs IP Verso intercommal (akárcsak minden beépítési keret, doboz és rögzítő hátlap kompatibilis marad) így a felhasználók továbbra is szabadon kombinálhatják a modulokat, hogy pontosan az igényeiknek megfelelő beléptetőrendszert hozzanak létre.
  • Az új eszköz továbbra rendelkezik az IP54-es védettségi osztállyal, amely garantálja a por elleni védelmet és az esővédelmet. Emellett az intercom megfelel az IK08 szabványnak is, azaz ellenáll a mechanikai behatásoknak.
  • A 2N IP Verso 2.0 intercom mind az irodai, mind a lakóépületek számára kiváló választás. A továbbfejlesztett funkciók és a magas minőség biztosítja a felhasználók elégedettségét és a megnövekedett biztonságot.
  • Az eszköz ezüst és fekete színben kapható.

 

 Az újgenerációs 2N IP Verso 2.0 intercom tehát minden eddiginél modernebb, erősebb és hatékonyabb. A Full HD minőségű kép, a fejlett funkciók és a strapabíró kialakítás garantálják, hogy a felhasználók kiváló élményt tapasztaljanak a beléptetőrendszerek terén.

Ne maradj le a fejlesztések forradalmáról! Legyél az elsők között, akik kihasználják az új 2N IP Verso 2.0 előnyeit. A közeljövőben további részleteket és információkat osztunk meg az intercommal kapcsolatban, valamint arról, hogyan lehet azt a saját otthonodban vagy irodádban is megfelelően hasznosítani.


A legjobb hír a végére az új 2N IP Verso 2.0 2023. június 1-től elérhető a Young B.T.S. Kft-nél!
További információért keresd 2N termékfelelősünket:


Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2782

További híreink

Fedezd fel a SLIM-et, a világ legvékonyabb Gigabit patch kábelét!
2023. május 16.
Ha már régóta keresel olyan megoldást, amellyel maximális térkihasználást érhetsz el a hálózati szekrényedben, akkor itt az idő, hogy megismerkedj a Young B.T.S. Kft. újdonságával, a SLIM termékcsaláddal. A SLIM patch kábelek ugyanis a világ legvékonyabb Gigabit patch kábelei, melyek teljes ...
ALE Rainbow platform: hatékony kommunikáció új funkciókkal
2023. április 24.
Az Alcatel Lucent Enterprise Rainbow platformja egy hatékony és korszerű kommunikációs eszköz, amelynek legújabb változata, a 118-as verzió rengeteg hasznos és érdekes újdonságot tartalmaz.
Itt az új 2N Access Unit 2.0!
2023. április 3.
A 2N, mint a beléptető rendszerek egyik vezető gyártója piacra dobta az új 2N Access Unit 2.0 olvasót, amely immár három hozzáférési lehetőséggel rendelkezhet egy eszközben: érintőbillentyűzet, Bluetooth és RFID.
TörlésKijelöltek összehasonlítása