Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Az analizátorok Rolls-Royce-jával minősít hálózatot a Young Magyarországon!

2018. május 10.
A Young B.T.S a növekvő piaci igényekre válaszolva emelte a tétet, és a legkorszerűbb digitális kábel-analizátorral bővítette műszerparkját. A Fluke Networks DSX-5000 egyszerűen mindent tud. Tényleg.

A Versiv™ termékcsalád tagjaként a ma ismert összes kábelezési rendszer minősítésére képes DSX-5000 készülék a Cat5e, Cat6, Cat6A vagy akár Class FA hálózatok mérésére egyaránt alkalmas, és akár 10 Gigabit Ethernet hálózatok mérésére is! A készülék a legszélsőségesebb körülmények közt is állj a sarat, a Versiv™ termékcsalád modularitása és ProjX™ menürendszere révén pedig lehetővé teszi a kábelezési projektek gyors, precíz és hibamentes minősítését. A DSX-5000 Digitális kábelanalizátor az összes iparági szabvány szerint, Level V pontossággal biztosítja a strukturált hálózatok megfelelőségi méréseit.

A korábbi DTX1800 készülékhez képest a DSX5000 számos új, kényelmesebb, korszerűbb funkciót és nagyobb kapacitást kapott, így például:

 • mérési profilokat lehet létrehozni, így egy adott projektnél nem kell módosítani a beállításokat, csak az előre beállított mérési profilt kell kiválasztani.
 • támogatja az ellenállás kiegyensúlyozatlansági szabvány méréseit a Power over Ethernethez.   (A végpontot le tudja mérni hogy PoE alkalmas-e )
 • akár 12.000 grafikus mérési eredmény tárolása és kezelése.
 • kapacitív, okostelefonszerű érintőképernyő a gyorsabb kezelés érdekében.
 • a mérési projektek könnyebben áttekinthetőek, felhőbe szinkronizálható a mérési eredmények. (Wifi-n vagy kábelen)
 • érintőképernyős kijelző
 • 10 másodperces  CAT6A
 • grafikusan megjeleníti az áthallás és reflexiós hibák helyét, vagy akár az árnyékolás problémákat
 • az árnyékolás folytonosság hibák helyének megállapítása levédett AC mérési eljárással, még földelt rack szekrények esetén is
 • magyar nyelvű mérőműszer és Linkware program.

 A világ összes nagy kábel gyártója által elfogadott és javasolt a DSX analizátor. A hordozható berendezés a korábbi gyakorlathoz hasonlóan bérelhető a Young B.T.S.-től, így ügyfeleink a beruházási ár töredékéért használhatják hálózataik méréséhez a DSX-5000-et.

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Most szalad csak igazán az IP-telefónia szekere!
  2018. május 10.
  Stabil növekedést jósol 2023-ig az IP-telefónia szegmensben a Market Research Future 2018 májusában publikált kutatása. A Young B.T.S. kínálatában található világmárkák egytől egyig a piac kulcsszereplői közt szerepelnek az előrejelzés szerint.
  Bankkártyás fizetési lehetőség a Frangepán 26-ban!
  2018. május 10.
  Gördülékenyebbé vált a fizetés nagykereskedelmi ügyfélszolgálatunknál, mivel a készpénz mellett már bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk május elejétől.
  Uniview sub-disztribútor lett a Young!
  2018. április 24.
  Örömmel jelentjük, hogy a Young B.T.S. a DSC Hungária, az Uniview kamerarendszerek hazai hivatalos forgalmazójának budapesti sub-disztribútora lett! Az Uniview kamerák és kamerarendszerek a Young B.T.S. egyre bővülő választékjának megbízható, professzionális megoldásokat biztosító termékei, ...
  TörlésKijelöltek összehasonlítása