Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

HelloDoor – Kapcsold össze a 2N intercom-ot az MS Teams-szel!

2020. július 27.
Bámulatos funkciót lát el a fogadóterületek digitális átalakításával foglalkozó HelloDoor vállalat „Intercom for Teams” fejlesztése, mellyel összekapcsolhatóvá válnak a Microsoft (MS) Teams és a 2N intercom-ok és beléptetők. Mostantól tehát MS Teams-en keresztül is vezérelhető a beléptetés!

Az „Intercom for Teams” megoldással az eddig belső kommunikációra használt eszközzel képesek leszünk felvenni a kapcsolatot a hozzánk látogatókkal. A HelloDoor virtuális „recepciós” szolgáltatást kínál, és a Microsoft által tanúsított megoldás segítségével csatlakoztathatjuk 2N IP intercomjainkat, beléptetőinket az MS Teams-hez! Még egyszerűbben fogalmazva: a recepciós vagy egy bizonyos felhasználói csoport a 2N kaputelefonról, intercomról érkező hanghívásokat fogadhat a PC-n vagy a mobilalkalmazáson található Teams kliensen keresztül. 

Szükség esetén a 2N intercom hívások átvihetők, átirányíthatók, vagy eljuthatnak a „Teams Call Queue”-ba is. A látogatók beengedése, az ajtók nyitása távolról egyetlen paranccsal történik a Teams kliensen. Mindez másodpercek alatt, az előre beállított numerikus kód begépelésével.

Hogyan lehet hozzájutni a HelloDoor „Intercom for Teams” megoldáshoz?

A 2N IP intercommal rendelkező MS Teams felhasználók havi díjas HelloDoor előfizetés keretében tudják használni a rendszert. További információkért keressék 2N termékmendzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Új Alcatel-Lucent DECT és WiFi telefonok – ipari és egészségügyi felhasználásra!
2020. július 21.
Három vezeték nélküli készüléket mutatott be nemrég az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE). A 8254 típusjelű DECT és a 8158s/8168s WLAN kézibeszélők robosztus kivitelt kaptak és kiváló kommunikációs előnyt nyújtanak egészségügyi és ipari környezetben is.
Még mindig soros port? A PLANET ICS a jó megoldás!
2020. július 17.
Mások már IoT-ről beszélnek, nekünk viszont a soros porton kommunikáló eszközeinket kellene összefogni, IP hálózatra illeszteni? A PLANET ICS családja megoldást nyújt erre a problémára, mivel kifejezetten az RS232, RS422 vagy RS485 kommunikációt konvertálja az ipari Fast Ethernet hálózatokra, ...
ALE Rainbow júliusi frissítés: színesebb kommunikációs dimenziók
2020. július 10.
Áramvonalasított, sötétített kezelőfelület, akár 120 személyes videóbeszélgetések, sok-sok apró, látványos újítás. Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) fejlesztői rendesen felturbózták a platformot.
TörlésKijelöltek összehasonlítása