Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

NAGY PANA-SAKK! - Vezér üti futót!

2019. március 5.
Februárban megkezdtük a Panasonic KX-NS600-as új IP rendszerkészülék család forgalmazását. Két újdonság, KX-NS680UK és a KX-NT630UK is hatalomátvételre készül kategóriájában. Utóbbit összeeresztettük a régebbi KX-NT551X-vel, hogy lássuk, melyikük a nyerő!Az első elérhető típus, a felsőkategóriás KX-NS680UK (UK-B) nagy színes 480x272 pixeles kijelzővel és 12x4 öncímkézős Blf gombbal, továbbá beépített Bluetooth kapcsolattal érkezett meg. Róla majd egy későbbi cikkben beszélünk bővebben, most azonban a másik típus, a KX-NT630UK (UK-B) tulajdonságait néztük meg - amely meglátásunk szerint alkalmas a meglévő KX-NT551X(B) IP rendszerkészülék kiváltására.

NE250_KX-NT630-D

Már a megjelenése magával ragadó, de az alábbi táblázatban összeszedtük a két készülék jellemző tulajdonságait.


Jól látszik, hogy a KX-NT630UK minden tulajdonságában veri a régebbi típust, és a KX-NT551X csak azért ússza meg a két vállra fektetést, mert belső tesztjeink alapján a hangminősége KX-NT630UK-hez hasonlítva is még mindig kiválónak mondható. De mindent összevetve, ár/érték alapján a KX-NT630UK már toronymagasan jobb vásár 2019-től, többet ad a többért!

A KX-NT630UK tökéletes választás azoknak, akik korábbi KX-NT551X leváltásán gondolkoznak, vagy KX-NT551X készülék nyomvonalán haladva gondolkoznak új IP rendszerkészülék beruházáson. Ha a készülékek felkeltették érdeklődésüket, keressék Panasonic termékmenedzser szakemberünket:

Kreszta Zoltán
kreszta.zoltan@young.hu
Tel.: +3614522649

További híreink

Megérkezett a 2N ACCESS UNIT 2.0!
2019. március 5.
Tavaly a 2N intercom modulként indult az új beléptetők villámkarrierje, 2019-től viszont már külön Access Control Unitként is megvásárolhatók a többlépcsős hozzáférés-vezérlő technológiák. Új nevet is kaptak: Access Unit 2.0!
APOLAN tag lett az EXCEL
2019. február 22.
Az Association for Passive Optical LAN (APOLAN), a passzív optikai helyi hálózatok (POL) oktatását és elfogadását végző nonprofit szervezet öt új globális tagot jelentett be a minap. A Young B.T.S. Kft. által is forgalmazott hálózati termékek gyártóján, az Excel Networking Solutions-on kívül a ...
PANASONIC Technikai Támogatás Szolgáltatáscsomag - Tájékoztató!
2019. február 18.
Ahogy arra első januári hírlevelünkben már felhívtuk a figyelmet, február 1-től már a megújított Panasonic Technikai Támogatás Szolgáltatáscsomagok (PTT) az érvényesek. De miért is érdemes előfizetni a PTT-re? A rövid válasz: mert nem éri meg nem előfizetni! A hosszabb válaszért érdemes ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása