Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Rendszerüzemeltetés

Az általunk forgalmazott valamennyi termék telepítését és üzemeltetését megoldjuk. Velünk nem okozhat Önnek problémát a hálózat építése, az infrastruktúra karbantartása, fejlesztése és a felhasználóknál jelentkező technikai problémák megoldása.

A Young B.T.S. igyekszik minél nagyobb terhet levenni ügyfelei válláról. Ebben kiemelt szerepet játszik megbízóink rendszereinek, hálózatainak működtetése, üzemeltetése illetve üzemben tartása a garanciális időn belül és azon túl is, akár szerződéses, akár eseti megbízás alapján.
 
Éppen ezért fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy az általunk forgalmazott VoIP, VoWIFI, DECT rendszerek, személyvédelmi megoldások, Contact Center és számítógépes telefonálást biztosító alkalmazások, aktív és passzív eszközök, egy és több telephelyes Call szerver megoldások, telefonrendszerek üzemeltetési és karbantartási faladatainak átvállalásával lehetővé tegyük ügyfeleink számára, hogy csak azzal foglalkozhassanak, azon dolgozhassanak, amihez igazán értenek. Mi végezzük a dolgunkat.
 
 
Szerződéses partnereink számára testre szabott szolgáltatás csomagokat alakítunk ki, igény szerinti 2-4 órás reakció idővel, akár 7 x 24 órás rendelkezésre állással, tartalék alkatrész biztosítással és természetesen telefonos ügyfélszolgálat üzemeltetésével.
 
Kiemelt figyelmet fordítunk üzemeltető munkatársaink folyamatos képzésére, így az Alcatel-Lucent, Ascom, 2N és a Panasonic közvetlen gyártói támogatásának minden előnyét szakembereinken keresztül biztosítjuk ügyfeleinknek.
 
Az üzemeltetés, a megelőző karbantartási tevékenység és a rendszerek folyamatos fejlesztése mellett a mindenkori legmodernebb szolgáltatási szintet biztosító szoftverfrissítésről is gondoskodunk.
 
Konzultációk során tájékoztatjuk ügyfeleinket a gyártói újdonságokról, javaslatot teszünk a meglévő értékek megőrzése melletti folyamatos rendszerfejlesztésekre. Oktatási szolgáltatásunk keretén belül felhasználói és üzemeltetői szintű képzéseinkkel biztosítjuk a meglévő berendezések optimális kihasználását.
 
 
Technikai támogatás - Tel: +36 (1) 452-2780; E-mail: technikaitamogatas@young.hu
 
TörlésKijelöltek összehasonlítása